OPPO Reno2, со новата верзија зумира до 20х

OPPO Reno2

По само 5 месеци од презентацијата на серијата ОППО Рено, започнуваме да зборуваме за наследникот на OPPO Reno2, кој ќе пристигне на пазарот со поинтересни карактеристики.

OPPO Reno2, изгледа да се види подалеку од месечината

Со воведувањето на повеќе моќни телефото леќи, Месечината стана омилен предмет на сите корисници кои купиле уреди опремени со него. Со OPPO Reno2, очигледно, сакаме да погледнеме подалеку од нашите сателити. на Веибо, всушност, објавена е фотографија (проследена со стотици објавувања) на која се гледа OPPO Reno2, еволуција на новиот модел, кој е познат „Господар на бездната„Како што го дефинирав затоа што иконата за камера на предната ајкула перка. Од постот се чини дека оваа нова верзија може да биде претставена на 28 овој месец, но, ова е чудна работа, без „леќа за перископ“. Може да се заклучи дека 20X може да се постигне со еволуцијата на софтверот за управување со камерата во комбинација со АИ. и комбинација на леќи. Еден вид хибриден зум со многу високо ниво што ќе работи заедно со четири камери опремени со OPPO Reno2. Сè што останува е да почекаме на официјалното соопштение.

Остани тука!