Pack ▷ Пакетот за лице го подобрува пленот за нега на животната средина

Dot Esports

Pack ▷ Пакетот за лице го подобрува пленот за третман на лифлејн 1

Многу Врвот на легендата навивачите можеби мислат дека пакетот за нега на животната средина паѓа случајно плен. Сепак, еден навивач ја откри тајната за грабеж на успех.

Играч ја одмрзнува заедницата на Reddit за тоа како да ги бара главните способности.

Во основа, медицинската нега има три врати, при што секоја се состои од предмети од специфичен список за плен. „Кога Lifeline користи ултра, пакетот за третман секогаш ќе спушта со Вратата 1 пред местото каде што денот го користи улт“, рече вентилаторот. „Ако Lifeline ја ограби вратата 1, денес ќе најде оружје, ранец или штит за нокаут“.

Играчите додаваат дека втората врата заштедува само предмети за заштеда, како што се комплети Med-комплет, Battery Shield или Phoenix колекции. Третата врата има оклоп, кацига или штит на ниво три.

Максимизирање на пленот за одржување на животниот век на животната средина - Апликација за бесплатна употреба 1 Слика преку u / Ringo308

И покрај тоа што предметите од секоја врата се случајни, главниот кабел за Lifeline може да го процени видот на пленот што го посакуваат и да им даде приоритет пред соиграчите да можат да ги добијат алчните прсти во забите.

Другите фанови открија повеќе совети за посебната објава на Редит. На пример, порталот Врајт ќе ја затвори својата последна компилација од 38 проценти. Играње, крилото и лонгонг може да пукаат со отворени врати ако сакате да се справите со рачката и ако одите додека сакате, непријателот не може да ги слушне вашите стапки.

Помогнете има фанови кои докажуваат дека нема херои кои носат оклоп на ниво три.

Максимизира го расипува пакетот за одржување на животната средина
– Грауитска апликација

5 (100%) 1 изберете