PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете – апликација за гратис

Dead Space App adalah Tiket Anda ke Jam Band Heaven

Игри на PBS KIDS
Цена: Бесплатно
Рејтинг: PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете
- Апликација за гратис 1PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете
- Апликација за гратис 1PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете
- Апликација за гратис 1PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете
- Апликација за гратис 1
Преглед на апликација за Android од AndroidAppsReview.com

PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете
- Апликација Гратис 5

Прегледано од Jimимбо

Пронаоѓањето апликации што ви е пријатно користено со вашето дете може да биде предизвик, но не мора да биде.

Проверувањето дали е означено како „Препорачано за вас“ на Play Store, во категоријата што ве интересира, е еден начин да го стесните вашето пребарување.

Тоа е местото каде што ќе најдете PBS KIDS игри, и со право.

PBS KIDS Games е многу добро дизајнирана, забавна и ефикасна колекција на наградувани едукативни едукативни игри насочени на возраст од 8 години и повеќе.

Тие опфаќаат најразлични основни вештини за рано образование додека го одржуваат вашето дете ладно и забавно.

Развиен од PBS KIDS, најпознат по своите критички зафатени напори во детското „уредување“, PBS KIDS Games претставува 100+ бесплатни игри со теми и ликови од нивните популарни емисии на забавен, пријателски и забавен начин.

карактеристики

За почеток, оваа апликација ги користи добро познатите и популарни карактери PBS KIDS, така што вашето дете може да биде запознаено со барем неколку од нив и ќе биде среќно да нурка.

Оваа апликација нуди неверојатен волумен и опсег на содржина. Зачудувачки е што бесплатната апликација без NOAP или рекламирање може да обезбеди толку многу опции за учење. Да бидат фер, тие се на суптилен, а можеби и не толку суптилен начин, промовирајќи ги нивните други заложби (емисии, лиценцирани трговци и така натаму), а сепак од гледна точка на примената сам, тоа е многу вреден зафат.

Кога ќе започнете, разнобојните карактери се појавуваат од десната страна и плочките за секоја игра се прикажани во средина. Боите се исклучени сè додека не изберете да ги преземете, а потоа боите се светли. Допрете на табулаторот “Возрасни” можете да пристапите до некои белешки и поставки. Една опција е да го ограничите максималното складирање што ќе го дозволите за апликацијата.

Добра карактеристика е што можете да овозможите Затворено објаснување за игри што го поддржуваат.

Кога задачата е завршена, вашето дете добива повратна информација од децата дека направиле нешто правилно без негативни искуства затоа што не го сториле како што треба. Постојат нежни водичи, но нема гласни звуци или што да се направи детето да избегне да проба нешто ново.

Исто така, има многу интересни и забавни вежби во секоја област. Не двоумете се да дојдете надолу, запомнете дека има повеќе од 100 игри.

PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете
- Апликација Гратис 3

PBS KIDS игри Андроид игри

Севкупно, ги најдовме PBS KIDS Games многу добро дизајнирани и осмислени. Плус, без рекламирање или IAP, ова е неверојатно искуство за учење без недостатоци.

Изглед и распоред

Како и повеќето апликации денес, боите се јасни, живописни и прилично привлечни. Сите предупредувања се лесни за следење и потребниот влез се регистрира брзо за да се избегне непотребна фрустрација.

Ликовите се шарени, пријателски и забавни. Механиката е добро осмислена и лесно совладана од предвидената возрасна група.

Секоја активност доведува до чувство на достигнување и им дава на играчите доверба и iosубопитност да преминат кон следната.

Севкупно, изгледот и изгледот на PBS KIDS Games се целосно во согласност со искуството што го очекувате од наслови и ликови што ги знаете и им верувате на вашите деца.

Резултат

PBS е бесплатно да ја преземете од продавницата на Google Play и ќе го користи само просторот за складирање што го споделувате.

За родители кои сакаат најдобра едукативна апликација за своите малечки, PBS KIDS Games одговара на законот.

PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете
- Апликација гратис 7 PBS KIDS Games бара Android 6.0 и повисок.

Рејтинг на AndroidAppsReview: PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете
- Апликација за гратис 1PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете
- Апликација за гратис 1PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете
- Апликација за гратис 1PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете
- Апликација за гратис 1PBS KIDS Games е единствената апликација што ви се допаѓа на вашето дете
- Апликација за гратис 1

Пронајдете ја следната апликација за Android на AndroidAppsReview.com

Што мислиш? Ние многу сакаме да ги слушнеме вашите коментари, обидете се да ги споделите со нас!

Поврзани приклучоци за приклучоци за WordPress, Blogger ...