PewDiePie Tuber Simulator 1.46.0 Apk + Mod (неограничени пари) …

Simulador de tubérculos de PewDiePie

PewDiePie Tuber Simulator 1.46.0 Apk + Mod (неограничени пари) за Android

Симулатор на PewDiePie тубер е обична игра за преземање на андроид најновата верзија на Симулатор на PewDiePie тубер Apk + Mod (неограничени пари) за Android од revdl со директна врска

Следете ги стапките на една од најголемите starsвезди на Интернет, PewDiePie, со создавање свој џеб Тубер во симулаторот PewDiePie Tuber! Youе станете ли најголемиот и најлошиот Тубер во историјата во ниеден момент и ќе го исфрлите PewDiePie од неговиот престол?

Откријте во оваа изометна игра со ретро-стил од 2 .5 Д!

НАПРАВИТЕ ВИДЕОВИ И ЗАБАВНИ ПОГЛАВЈЕ И ПОДНЕСУВАЕ за да купите нови ИТИМИ, како што се ОПРЕМА, ОБРАБОТКА, Облека, па дури и ПЕТ! ⋆ REAL VOICE ACTING за истиот PewDiePie! ! ⋆ СЛЕДЕТЕ ВАШИТЕ ОБРАЗОВНИ ИГРИНИЦИ и гласајте за нив во НЕДЕЛА НАСТАНИ! ⋆ ПОВЕЕ СО ПРИЈАТЕЛИ и испратете или примајте SWAG ДВД! Предизвикајте ги вашите пријатели во арената за опстанок и покажете го вашиот резултат на Фејсбук! P PLAY PUGGLE, најсечен минимум на сите! РЕЗГОВОРИ МУЗИЧКИ ЧИПТУН од РУШЈЕТ1, враќајќи се од ПУДДИПИ: ЛЕГЕНДА НА БРОФИСТОТ!

Како да инсталирам:1. Инсталирајте го APK2. Копирајте ја папката “com.outerminds.tubular” на “Android / obb” 3. Играјте и уживајте

Симулатор на PewDiePie тубер

Симулатор на PewDiePie тубер

Симулатор на PewDiePie тубер

Симулатор на PewDiePie тубер

Симулатор на PewDiePie тубер

Симулатор на PewDiePie тубер