Player player Играчот на Hearthstone известува за грешка при преминување од Normal Terror Tomb во Hero

Dot Esports

Player player Играчот на Hearthstone известува за грешка при преминување од Normal Terror Tomb во Hero 1

Камен камин Соло авантурата на Гробот на теророт е директна, но некои играчи поправаат грешки што може да бидат резултат на претходните подобрувања што ги спроведува „Близјард“.

Проблемот е поврзан со здравствениот проблем на новиот шеф на играта наречен Божја чума. Кажете го крајот на секое поглавје, играчот мора да се сретне со Богот на маките. Една од најуникатните работи во врска со Божјата чума е што нивното здравје не се опорави после трчањето.

Ако играте едно поглавје и играте во Господарот Чума, Бог мора да започне со 300 здравје. Ако нанесувате штета на Божјите неволји за време на битката, штетата мора да биде една третина кога ќе се соочите повторно. Ако направите 50 штети на Господ за време на вашиот прв трчање, на пример, тој мора да има 250 здравствени состојби во вашето следно судење. Ова помага да се отежне финалниот шеф и да се произведе поголема репродуктивност.

Претходно оваа недела, Блибард се осврна на проблемот околу второто поглавје на чудо Лорд, Кразат. За играчите на „Редит“ кои известуваат дека Кразат ќе биде вратен на 300 здравствени состојби, одбиени да добијат онолку штета колку што можел да направи во текот на првото закрепнување. Следниот ден, Blizzard спроведе грешки од сервер-странични решенија за решавање на проблемите со Krazath.

Играчите сега известуваат за проблеми што може да бидат резултат на поправки на грешки насочени кон Krazath. Сега, некои играчи ги решаваат проблемите каде ќе се одвива целокупниот здравствен режим на „Нормална чума лорд“ за да го води Херојски. Бидејќи Хероите се целосно ограничена тешкотија, сè за бегството мора да се ресетира, вклучително и здравјето на шефот.

Откако се префрлил од режимот Нормал во Херојски, корисник на „Редит“ е изненаден кога дозна дека веш со кој се соочуваат има исто здравје како и денот потребен за време на нивниот последен нормален рок. Благодарение на 300 здравје после потешкотијата, но од која било причина, останува на 237.

Единственото објаснување што го нудат корисниците на Reddit над сложеноста на поправите грешки во Krazath е фактот дека тој го играше Нозари додека работи Нормал. Нозари ги врати двајцата Херои до целосно здравје. Нормален и херојски режим, уникатниот ефект може да го користат нови грешки.

Близард мора веднаш да одговори со поправки на грешки.

Играчите на „Хартстон“ известуваат грешки при преминување од Нормални терористички гробници во Херои
– Грауитска апликација

5 (100%) 2 Гласајте