PlayGalaxy Link ви дозволува да играте игри со компјутер на вашиот Samsung …

Galaxy    Enlace de juego

Врска за галаксии

Мобилните телефони совршено ја заменуваат или надополнуваат конзолата. Со добар хардвер и моќни перформанси, можете да играте каде и да посакате, а со денешните телефони со висока класа, можете да доживеете совршено висококвалитетно искуство за игри без да користите класична конзола. Нов Samsung во ниеден момент Галакси линк, Нова платформа за пренос што може Играјте компјутерски игри на вашиот телефон Ете каде сте

Играј Галакси линк

Samsung Galaxy Note10 и Note10 Plus штотуку беа воведени и се моќни телефони што можат да работат дури и со најпребирливите апликации. Со големи RAM и висококвалитетни процесори, мобилните уреди нудат совршено искуство. Овие беа во неотпакуваната реклама за паметни телефони минатата недела што Самсунг ја покажа на својот канал на ЈуТјуб. Стриминг на игри.

Оваа нова алатка ви овозможува да играте игри со Galaxy PC. Тек и поток каде и да сме. Работи на сличен начин како Google Stadia објавен пред неколку недели и може да играте поврзани игри преку Wi-Fi или брзина на податоци.

Постојат неколку слични платформи, како што е Steam Link на Valve. Steam Link ви овозможува да играте Steam игри на вашиот компјутер на кој било телефон, но Samsung сега има своја платформа за игри. Galaxy Note 10. Исто така, главната предност на Samsung во однос на оваа Steam платформа е дека може да игра преку мрежна врска и не бара WiFi мрежна врска. Со Steam Link треба да бидете поврзани со Wi-Fi PlayGalaxy Link од Samsung да игра секаде Подобро со неограничени стапки на Водафон.

Samsung веќе ја официјализира PlayGalaxy Link и неговото функционирање можете да го видите во видеото. Но, 9 ќе започне во март, па затоа треба да почекате малку подолго. Исто така, мора да имате телефон за Samsung Galaxy Note10 или Samsung Galaxy 10 Notes Преземете ја апликацијата за Android Windows Може да ги поврзете двата уреди од каде било.

Сега можете да ги пре-набавите Samsung Galaxy Note10 и Note10 Plus Samsung Galaxy Phone10 е еден од првите што тестираат игри со компјутери на најдобрите мобилни екрани на пазарот.

(ознакиToTranslate) Samsung Galaxy Note 10