Pocophone F2, филтриран како на предниот панел

Planeta Red

Во Слешлекс објавија фотографија од предниот панел за паметни телефони што не ја објави Pocophone F2, но многумина се надеваат. За информации што се чини достапни, ќе бидат презентирани наскоро. Се надеваме така, и наскоро ќе можеме да ви кажеме нови детали и карактеристики кои несомнено се едни од најочекуваните смартфони Xiaomi оваа година со Xiaomi Mi A3.

Ако сметаме дека фотографијата навистина ни ги покажува очилата што ќе ги видиме на Pocophone F2, можеме да ви кажеме дека овој паметен телефон ќе пристигне со дизајн кој е сосема стандарден за паметните телефони денес.

Страничната рамка ќе биде многу тесна, наречена брадата ќе се чувствува пошироко. Иако под предната просторија има пресечен облик, преостанатиот дел од горната рамка ќе биде поширок од страничниот панел … што може да подразбира нов сензор во овој дел.

Pocophone F1, кој беше лансиран пред околу една година, нè прави да се чувствуваме многу среќни … нешто што може да го докажат корисниците на овој уред.

Пофофон Ф2

Благодарение на надлежната политика за цени и редовните прилагодувања на цените, тимот успеа да одржи голема побарувачка во текот на целата година по нејзиното започнување. Претставниците на тимот на Поко потврдија дека Pocophone F2 ќе биде независен уред, а не добро позната верзија на некои модели Redmi или Xiaomi.

Извор: Slashleaks

Поздрав од најдлабоките бајти.

Влезот Pocophone F2 беше филтриран затоа што предниот панел за прв пат беше објавен на Планетата мрежа.