Pokemon Go: Crown-Flower Eevee ќе стане основач на откритието на истражувањето од 1 септември

Pokemon Go: Eevee Mahkota-Bunga Akan Menjadi Penemu Terobosan Penelitian Mulai 1 September

Денес, Покемон Го објави нова награда за нивниот истражувачки пробив. Напредокот на истражувањето се специфични цели што играчите можат да ги завршат за да добијат награди. Тие често се менуваат и се воведуваат нови откритија.

Еве облечена во цветна круна ќе започне да стане награда за пробив Истражување во Покемон Го, почнувајќи од 1 септември.

???????????? Почнувајќи од 1 септември 2019 година, 1 стр. ПДТ до 1 ноември 2019 година, во 13 часот PDT, Eevee облечена во цветна круна ќе биде достапна на состанокот за пробив за истражување. Ако имате среќа, може да ја пронајдете Сјајна Еве со цветна круна! ✨ ???????????? https://t.co/Rwu7IalLFh pic.twitter.com/J9a0nMHPOZ

– Одг ГО (@PokemonGoApp) 30 август 2019 година

Почнувајќи од 1 септември, во 13 часот PDT, е достапен посебен вид Eevee како состанок за пробив на истражување. Овој специјален eevee носи цветна круна; Евеевите во форма на цвеќе беа достапни на претходните настани и специјалните настани на „Одг Го“. Играчите исто така можат да најдат сјајни Eevees со цветни круни во Pokémon Go за време на овој нов истражувачки пробив.

Оваа средба во цветна круна на Еве е ексклузивна за пробив во истражување. За да се справите со овој Eevee, треба да завршите голем број на задачи за пробив на истражување. Оваа цветна круна на еве ќе престане да биде достапна на 1 ноември, 13 часот PDT.

Eevee е уникатен Покемон кој може да се развива во најразличен Покемон, сите од нив се различни видови. Еве има вкупно осум еволуции, иако во моментов, Покемон Го има само една еволуција на Еве (Силвеон е единствената еволуција што сè уште не е во игра). Со тоа, можете да го развиете вашиот Eevee кој е крунисан со посебен интерес во достапниот Eevee Evolution кој е моментално во Pokemon Go. Оваа еволуирана форма на Еве ќе ја задржи круната на цвеќето на главите.