Pokemon Sword & DLC Shield Список на повратни Одг: секое национално Одке дек што се враќа во експанзија

Pedang Pokemon & Perisai DLC Daftar Pokemon yang kembali: setiap Pokemon dex nasional yang kembali dalam pass ekspansi 1

По неколкумесечни контроверзии, отсуствуваше националната група „Покекс покемон“ Мечеви и штитови назад до најновиот DLC. Ова е комплетен список со сите кои се враќаат Покемонот што го знаеме досега.

Компанијата „Покемон“ секогаш е повеќе за повторно ослободување на целосната проширена игра отколку за преземање додатоци, но за прв пат со Pokemon Sword & Shield, главните наслови на покемони добиваат значително содржина што може да се преземе во форма на целосна картичка за дозвола за проширување што играчите сега можат да ги купат .

DLC ќе биде објавен во два дела – прво Isle of Armor во јуни, потоа во The Crown Tundra година. Секој дел од DLC носи свои нови функции и слично – и тоа ги вклучува сите нови Pokemon и Pokemon враќачи кои првично не беа прикажани во Pokenex Galar кога беа објавени во главната верзија на Sword & Shield.

Можете да дознаете повеќе за она што е на островот оклоп и круната Tundra DLC за Pokemon Sword & Shield во нашиот целосен водич за проследување на содржини – но ајде да разговараме за дополнителното враќање на Одг како дел од оваа содржина.

Pokemon Sword & DLC Shield Список на повратни Pokemon: секој национален dex Одг што се враќа во експанзија 2

Прво, важно е да се напомене тоа Вие технички не треба да купувате DLC за да го вратите овој Одг на вашиот тим. Сите ќе бидат додадени во играта преку закрпи кои ќе бидат објавени заедно со Isle of Armor проширувањето на содржините во јуни 2020 година – и во тоа време ќе можете да го разменувате овој Pokemon for Sword & Shield од други извори како Pokemon Go, Pokemon Home или да тргувате со играчи Други мечеви и штит.

Но, за да ги снимите сите во оригиналот во Sword & Shield, мора да ја посетите областа DLC, каде ќе се појават сите овие дополнителни Одг. Знаеме дека во регионот на 200 Одг што се врати – и сега од снимките од екранот и другите медиуми пред објавување, го потврдивме идентитетот на нешто повеќе од осумдесет од нив. Сите 80 – но имајте на ум дека не сите ќе се појават во јуни 2020 година – затоа што некои ќе се појават само откако ќе биде објавена Крун Тундра во есен.

Враќа Покемон во папката за проширување на мечот и штит DLC

Ова се сите Одг што можете да ги најдете на Isle of Armor и Crown Tundra DLCs, кои беа објавени соодветно во јуни 2020 и есен 2020 година. Претплатете се на билтенот VG247 Добијте ги сите најдобри битови од VG247 доставени до вашето сандаче секој петок!