– Power Енергетската банка OnePlus со брзи такси ќе пристигне наскоро »-

- ▷ Power Bank OnePlus dengan biaya cepat akan segera tiba »ERdC

На пазарот на Енергетска банка има најразлични уреди произведени од различни компании. Меѓу корисниците, Една моќна банка која е многу популарна и се здоби со голема популарност е OnePlus 10000 mAh. Тој Енергетска банка OnePlus Оригиналот беше објавен во 2015 година; Што се однесува до дизајнот, тој беше претставен многу поинаку од неговите конкуренти. За време на лансирањето, овој уред беше достапен во варијантите во боја на свила бела и песочник Црното како OnePlus One. Power Bank има многу интересни карактеристики; Ова се состои во потврдување колку е оставена сметката на Power Bank со само тресење на истата.

- Power OnePlus Power Bank со брзи такси ќе пристигне наскоро »- 1

За жал Онепулс Јас не продолжив со бизнисот Енергетска банка, па тој никогаш не лансираше нов модел. Компанијата дури ги елиминираше барањата на навивачите за лансирање на новата Енергетска банка. Според одредени неодамнешни извештаи, сега изгледа како „OnePlus“ ако работите на нова Енергетска банка.

- ▷ OnePlus Power Bank со брзи такси ќе пристигне наскоро »- 2

Карл Пеи, кој е еден од основачите на „OnePlus“, неодамна го објави својот твит на својот профил на Твитер; каде што барањата им се откриваат на луѓето, од каде се бара да ги повратат доколку сакаат електроенергетска банка која брзо се полни. Ова е јасно првиот чекор на компанијата за да започне со работа во новата Енергетска банка; и се чини дека покажува дека оваа нова Енергетска банка ќе има поддршка за брзо полнење.

Во сите овие изминати години, енергетските банки варираат во капацитетот; како и карактеристиките што ги нудат. Во моментов има Енергетска банка која поддржува безжично полнење; и Енергетската банка која има излезна моќност до 50 W; како OPPO Power Bank SuperVOOC.

Нема информации за да се означи кога OnePlus може да ја објави оваа нова Енергетска банка; иако е можно тие да бидат претставени заедно со серијата OnePlus 8. Со новата PowerBank, паметните телефони кои се наплаќаат мора да можат да добијат дневна енергија; за пол час полнење со батеријата на уредот.

Веднаш штом ќе започнат да се појавуваат следните знаци на OnePlus Power Bank, невозможно е да се шпекулираат многу; Но, тоа не значи дека не можеме да бидеме возбудени и да сонуваме за капацитетот што го нуди при влегувањето на пазарот. До сега, само почекајте да дознаете повеќе детали за овој уред. Ние ќе обрнеме внимание на сите нови информации што ќе ви бидат пренесени.

Извор

¿Te ha parecido interesante esta noticia? Puedes dejarnos un comentario con tu opinión, te lo agradeceremos.  

Енергетска банка на OnePluspower, банкарска моќ