Pro x3 кој откажа истекување на мобилен телефон Виндоус телефон

Pro x3 yang dibatalkan HP Windows kebocoran telepon
Pro x3 е откажан истекување на телефонот HP Windows 1

Назад на мобилниот светски конгрес 2016, HP го претстави Elite x3, најмоќниот телефон со Виндоус. Намерата беше да биде три-во-еден компјутер, користејќи ја функцијата Microsoft Continuum за да ви овозможи да го користите и како лаптоп или работна површина. Тоа беше испратено во таа есен, а Елита x3 конечно стана втората по последното големо издание на телефонот на Виндоус.

Но, тоа не значи дека HP веќе не работи со телефон со Виндоус; навистина е така. Дури и да покажеме нов на Светскиот конгрес на мобилна телефонија следната година. Беше само на екранот, а HP никогаш не коментираше за тоа. Неодамна излезе и слика на уредот, како што се гледа од Најнови Виндоус. Ова не е замена за Elite x3.

Како што е прикажано на воден печат, овој уред е наречен Pro x3, а неколку спецификации протекоа на крајот на 2017 година. Овој уред е пријавен да има чипсет Snapdragon 820, 3 GB RAM и 32 GB внатрешно складирање. Elite x3 е испорачан со Snapdragon 820, 4 GB RAM меморија и 64 GB складирање, а има и OLED 1440p екран. Можеби оваа единица со пониска класа може да има нешто како Full HD LCD панел. Од сликата, исто така, можете да видите дека Pro x3 нема звучник со преден фактор B&O Elite x3.

Elite е врвен деловен бренд на HP, додека Pro е обично за производи со ниски производи (како што се EliteBooks и ProBooks). Се разбира, телефонот Виндоус е мртов и ништо важно, но секогаш е забавно да се погледне назад на она што требаше да се случи.