PUBG Mobile 0.14.0 Ажурирање за да донесете нови режими на инфекција со зомби: Еве како работи

PUBG Mobile 0.14.0 Pembaruan untuk Membawa Mode Zombie Infeksi Baru: Begini Cara Kerjanya

PUBG мобилен наскоро ќе добие ажурирање во играта 0.14.0 и компанијата започна да ја задева. Ажурирањето, кое се очекува да излезе во наредните неколку недели, ќе го донесе новиот режим на зомби кој го објави компанијата во рамките на PUBG Mobile Club Open што се одржа во Берлин минатиот месец. Во овој момент, немаме никакви информации во врска со стилот на играње на претстојниот режим на зомби, но PUBG Mobile Beta го доби Zombie Mode пред неколку недели што им овозможува на корисниците да се претворат во зомби и да убиваат вистински играчи. Очекуваме истиот Zombie Mode да ја внесе последната верзија која наскоро ќе биде објавена на корисниците во форма на ажурирање 0.14.0. Tencent Games објави целосна леплива нота за тоа што ќе се случи со ажурирањето 0.14.0 и прочитајте понатаму за да дознаете повеќе во детали.

PUBG Mobile 0.14.0 режим на инфекција со зомби: Еве како работи

Како што споменавме, PUBG Mobile верзијата 0.14.0 Бета веќе го има овој нов режим на Зомби кој се планира да се започне со стабилна верзија од 0,14,0. Претстојниот режим на зомби е наречен „режим на инфекција“, кој им овозможува на играчите да се претворат во зомби откако ќе започне натпреварот. Ова е интересен режим од креаторите на игри и сигурно ќе привлече многу играчи таму.

Вака го правите Режим на инфекција работа Откако ќе започне играта, играчите по случаен избор ќе бидат поделени на Зомби и бранители. Да, играта автоматски ќе ги подели сите играчи на снабдување во исто време во зомби и бранител. Додека бранителите можат да користат огнено оружје, Зомбите можат да користат само напади на миленици и способности со здружено време.

ПРОЧИТАЈТЕ: WhatsApp веб без телефон може наскоро да стане реалност

Еве го интересниот дел – Зомби може да се оживеат откако ќе бидат нападнати од Дефанзивците, сепак, Дефанзивците ќе се претворат во Зомби откако ќе бидат убиени од Зомби. Сакате да знаете како ќе се реши победникот? Па, ако сите бранители се заразени, зомби победуваат; ако преживее само еден Бранител, Бранителот победи. Ние многу сакаме да го пробаме претстојниот режим на инфекција на PUBG Mobile.

Други карактеристики за стабилна верзија на PUBG за мобилна телефонија 0.14.0

Tencent Games објави комплетно промена на ажурирањето 0.14.0 и има многу нови функции. Прво на сите, ажурирањето ќе претстави комплетно редизајниран адаптер за избор на режим со засилени визуелни ефекти и единствена страница за правење matchm и избор на режим. Објавете го ажурирањето 0.14.0, PUBG Mobile ќе има вкупно четири режими на зомби.

Игри со тенденција исто така ја редизајнираше категоријата Дневна мисија. Во ажурирањето 0.14.0, играчите ќе забележат намалување на дневните мисии и наградите ќе бидат прилагодени автоматски. Исто така, играчите ќе можат да ги менуваат дневните мисии за најмногу три пати, што е зголемување од сега за само едно време.

Исто така, Системот Карактери добива целосен ремонт и секој играч ќе добие лик на самиот почеток со само една вештина која е ефективна само во Evoground. Целиот кориснички интерфејс се обновува со опциите за лесен пристап. Во моментов, Tencent Games не го открива официјалниот датум на започнување со ажурирањето на PUBG Mobile 0.14.0, но со искушение на јавноста, може да биде лансиран во следните неколку недели.