PvP Ghost Recon Breakpoint ќе има посветен сервер

PvP Ghost Recon Breakpoint ќе има посветен сервер

Духот на повлекување на духови на Том Кленси ќе користи специјален сервер за својот PvP режим, Ghost War.

„Задоволство ми е што објавив дека PvP War PvP на Breakpoint ќе има посветен сервер“, рече главниот дизајнер на Ghost War, Александар Рис, на прес-настан минатиот месец. “Ова е можеби најбараната карактеристика на заедницата за некое време.” Рајс ги истакнува и предностите на специјалните сервери не само за квалитетот на животот воопшто, туку особено кога се спротивставува на измамниците, хакерите и експлоатирањата.

Одлуката беше една од неколкуте нацрти на Рајс што јасно покажа дека Ubisoft ја презеде војната со духови многу посериозно на Breakpoint отколку во неговиот претходник, Wildlands. Цртеж на податоци за игри и други точки на повратна информација во заедницата, Ghost War направи темелен ремонт за да ја надмине листата на желби на заедницата и да ја направи поправедно и поинтересно искуство.

Други промени вклучуваат мапи дизајнирани за PvP од земја, и голем број прилагодувања за да се поттикне поактивна игра, како што е намалениот круг на смртта.

Крајниот резултат е стрелец кој е многу посебен, полн со напнатост и возбуда – можете да ги видите нашите емисии во живо овде ако сакате да научите повеќе. И, ако сакате да го испробате за себе, Breakpoint излегува на 4 октомври.

ИНФО