Reblob [MOD] 1,0

Reblob [MOD] 1,0

Информации за MOD / HACK

По преземањето на играта од нашата страница, ќе имате отворено ниво.

Зошто Reblob (MOD) 1.0 вреди да се преземе

Reblob е возбудлива и зависност загатка игра. Значењето на играта е дека ќе бидете на квадратско поле полно со гатанки и тешкотии, вашата главна задача ќе биде да ја напуштите лабораторијата каде сте создадени. Playе играте за убаво сино киклопско, ќе решите проблеми со тоа, ќе најдете околу 60 уникатни и интересни нивоа. Вашиот херој ќе има уникатна карактеристика, тој ќе може да оживее од сините капки кои се расфрлани на ниво, изберете, изберете го местото на повторното раѓање и по смртта, ќе се најдете таму. Со тоа, минувате пречки како wallsидови, портали, прекинувачи, агресивни предаторски циклопи, опасни токени и друго. Играта е целосно бесплатна, нема реклами или набавки во игра, не ви треба Интернет, преземајте и уживајте во возбудливи загатки. Управувањето е многу едноставно, само движете низ блоковите и стигнете до посакуваната точка на мапата. Играта ќе им се допадне на играчите на возраста на децата.

Карактеристики на играта:

  • Добра графика
  • Многу нивоа
  • Предизвикувачки загатки
  • Бесплатно

Преземете Reblob (MOD) 1.0 на Android:

Преземете ја бесплатноОгласи

За 3-годишни деца За телефони со Android Бесплатни игри Без оптоварување Офлајн игри