Red Dead Redemption 2 Ажурирање на верзијата 1.13 Целосни белешки за лепенка (PS4, Xbox One)

Red Dead Redemption 2 Ажурирање на верзијата 1.13 Целосни белешки за лепенка (PS4, Xbox One)

Верзијата 1.13 за ажурирање на Red Dead Redemption 2 е достапна за преземање сега за PS4 и Xbox One. Добијте целосни белешки за лепенки, вклучувајќи детали за нови содржини овде.

Ажурирање на Red Dead Redemption 2 1.13 додава нова содржина во режимот Red Dead Online. Исто така, вклучува и некои генерални подобрувања за играта. Добијте ги целосните лепливи белешки подолу.

Red Dead Redemption 2 Ажурирање на верзијата 1.13 Целосни белешки за лепенка (PS4, Xbox One)

(24.09.2019) Општо / друго

 • Поправи проблем што резултираше во неправилно ресетирање на линијата Дневен предизвик
 • Поправи проблем што резултираше во мислите на Баунти Хантер да не ги плаќаат вистинските награди
 • Различни подобрувања на стабилноста
 • Различни подобрувања во локализацијата / текстот

Нова содржина

 • Нов легендарен Баунти е додаден во Red Dead Online:
 • Неделен список на колекции:
  • Доставете ја колекцијата „Сен Денис“ на госпоѓо Назар или која било пошта најдоцна до 30 септември:
   • Коњак
   • Дијамантски прстен на Белиекс
   • Руби обетки од Бјубеј
 • Нови производи за постојана облека се додадени во Каталогот Вилер, Rawson & Co:
  • Trilby Hat
  • Харли Кап
  • Капа Ледербетер
  • Картчето Бартли
  • Фуентес Пончо
  • Елек на Килиман
  • Кошули со чафтин (само мажи)
  • Олмо кошули (само мажи)
  • Хуерта Ширтваист (само за жени)
  • Винсфорд Ширтваист (само жени)
  • Здолниште Хедли (само за жени)
  • Холандски панталони
  • Чевли со скитници
  • Шамија на Инглет
  • Бандана – нов модел
  • Бандана Патернејд – нов модел
  • Исечената Бандана – нов модел
  • Чизми на Радерфорд

Red Dead Redemption 2 е достапен сега за PS4 и Xbox One.