redmi Note 9 ќе биде лансиран во Индија на 12 март: „про“ камера, уште еднаш да зачудува

redmi Note 9 akan diluncurkan di India pada 12 Maret: kamera 'pro', untuk memukau sekali lagi 1

тоа Серија на белешки од Редми сега се етаблира и на Запад како референтна точка за пазарот на средната класа, благодарение на перформансите на апсолутно ниво, по прифатлива цена за секого. За неколку дена ова ќе биде пресврт на ново поглавје во серијалот, под убовниот поглед на мајката на Xiaomi: the 12 март превезот ќе се крене Индија до новата redmi Забелешка 9.

Од сега, сите нови паметни телефони, без оглед на опсегот на цените, очите ќе бидат во секторот за фотографија. слика закачка од Редми Белешка 9, всушност, ја покажува формата на квадратни модули за фотографирање – во полн стил 2020 година – каде што се поставени 4 одделни сензори, заедно со хаштагите ProCamerasMaxPerformance.

ПРОЧИТАЈТЕ ДА: Redmi Note 8 Pro Review

Во моментов, не се познаваат други детали за новиот смартфон Редими со посредство, но останете уверени дека, почнувајќи од 12 март, кинеските производители нема да ја пропуштат можноста да ја поттикнат iosубопитноста на фановите, преку други информации за преглед. . Според подоцнежната традиција, постои можност Redmi Note 9 да претпостави широк преглед семејство семејство. Сепак, засега чекаме на денот на презентацијата, да откриеме што подготви Редми за нас.

Преку: развивач на XDA