Resident Evil 3 HD Mod сега е достапен за преземање

Resident Evil 3 HD Mod sekarang tersedia untuk diunduh 1

Resident Evil 3 HD Mod сега е достапен за преземање 1


Resident Evil 3 HD Mod сега е достапен за преземање 1

Нема сомнение дека Resident Evil 2 римејк е успех. Оваа игра е одговорна за користење на франшизата како целина, поради недостаток на внимание по титулата под посакуваниот просек. Преку овој нов римејк, Капком ја отвори вратата да истражува една од сериите. И сето тоа благодарение на новата формула која се свртува кон своите корени.

За среќа, се чини дека Capcom не застанува тука, а гласините велат дека ќе го видиме Resident Evil 3 HD ModRemake подоцна оваа година. Инсајдер познат како Душка Голем изјавил – преку серија твитови – дека оваа игра навистина е на пат. Во изјавата, откако обезбеди различни релевантни информации, тој изјави дека нема да коментира за ова прашање сè додека „ добро време

Гласините за преработка на Resident Evil 3 HD Mod станаа вообичаена тема. Еднаш и засекогаш, има „ знаци „Дека оваа игра е навистина на свој пат. Сепак, нема сметки што потекнуваат од самиот Capcom или неговите придружни партнери, и ова го прави целиот предмет многу шпекулации. Покрај тоа, знаеме дека има нов наслов на франшиза на патот, но иднината на програмерите се чини неизвесна.

Со ветување дека ќе ставам на располагање 3 големи наслови по фискална година, не постои начин да се утврди дека Resident Evil останува на тековниот приоритетен список на Capcom. Затоа, со недостаток на појасен совет, не постои начин да се потврди дека е точно.

Сепак, ова се чини логичен пат во средината на акциониот план за следните неколку години. Со оглед на успехот на неодамнешната титула, речиси е невозможно за РЕ да трае долго. Исто така, постои можност за истражување на спинофи, како што е Откровение.

Иако Капком претходно напомена дека ќе биде отворено да се повтори третиот натпревар од франшизата, сè уште немаме официјална потврда дека римејкот е навистина во тек. Тоа е местото каде што влегува жителот Evil 3 mod, што ни дава совршено чувство за тоа како се случи тоа.

Имајте на ум дека ова е само мод, и сигурно не е индикација дека ние всушност ќе направиме официјален римејк, но навистина е неверојатно да се погледне. Со ова, издавачите спомнаа во минатото дека се заинтересирани да донесат повеќе римејкови на оваа генерација по успехот што го виделе досега. Всушност, тие дури рекоа дека ќе бидат подготвени да направат римејк!