Rocket Royale 1.7.0 Apk + MOD (Бесплатно купување) за Android

Rocket Royale 1.7.0 Apk + MOD (Бесплатно купување) за Android

Врска за преземање во статијата

Интернет

Ракета Ројал

Новото поглавје на игри Royale игри е тука!

СЕГА СО ДУО МОДЕ! Поканете го вашиот пријател и играјте заедно!

Ракета Ројал е епски мултиплеер со битка на Интернет, каде што дејството се одвива во светот што умира. Луѓето очајно се борат за своите животи. Но, само преживеан … Колку минута! Во Ракета Ројал не се сите осудени на пропаст! Секој има реална шанса да преживее! Собери брзини и гради ракета за да излезеш од ова место. Или изберете го најтешкиот начин и бидете единствениот преживеан на боиштата! Ракета Ројал нуди многу тактики при создавање и градење палуби околу вас! Бидете креативни, дејствувајте паметни и масовно уништувајте на бојното поле на песочник! Зголемете ги своите вештини и станете крал на борбениот ројал!

Играјте на мобилен и изградете свој пат до победа! Огромна мапа за да се истражуваат, непречено забрзано дејствување, едноставни контроли, деструктивна околина! Ограбувајте ретки и легендарни работи, пукајте ги непријателите, соберете ресурси и создадете корици! Во вашиот арсенал има над 20 оружја, а секое оружје има своја реткост, параметри и додатоци! Надградете го секое оружје и развијте свој стил на игра! Постигнете го врвот на борбите! Со среќа!

ШТО ИМА НОВО

– Нов режим на игра 6х6 со тимска игра! Добредојдовте да го пробате!
– Два нови туѓи настани ретко се појавуваат во режимот Ракета Ројал ?
– Анимација на побрза размена помеѓу оружјето и чеканот.
– Додадено е табулаторот “Препорачани кланови” со соодветни кланови за пристапување.
– Ако лидерот на клан отсуствуваше две сезони, раководството автоматски ќе се префрли на најактивниот играч во кланот.
– Разни поправки на грешки и оптимизации. Подобрувања за спарување.
– Прашања со самострел.
– Тазер го деактивира непријателскиот авион.

Апликација ракета Ројал