Run atom – Апликација оваа недела на iTunes

Atom Run - Aplikasi Minggu Ini di iTunes 1

Епл ја даде играта Atom Run преку App Store, за една недела

Тимот на App Store, оваа недела, гласаше како Апликација оваа недела на iTunes, играта Atom Run, бесплатна игра за агилност достапна оваа недела за iPhone, iPod touch и iPad. Дознајте повеќе за оваа игра, со нас, и преземете ја бесплатно подолу.

Атом Стартувај - Апликација оваа недела на iTunes 2

Приказната за атомот работи за iPhone и iPad

Atom Run е игра на умешност заснована на ретрофутуристичка платформа развиена во извонредниот механички свет. Скокајте, земете интензитет, трчајте и избегнете ги многуте пречки што ќе ви се спротивстават. Имате неограничени животи, па ништо не се случува ако умрете. Не можете да престанете да играте!

2264. Невидена катастрофа заврши на жителите на земјата. Единствениот преживеан е робот. И заради зрачењето, секој станува надвор од контрола. Сите освен една …

Станете Елго, прототип на робот кој е совршен со едноставни и интуитивни контроли. Вашата мисија е да ги пронајдете сите атоми и сите молекули што се неопходни за живот. Брза или Земјата ќе исчезне.

Вашата судбина е во ваши раце!

Функција Atom Run за уреди со iOS

Со оваа игра можете да уживате директно од вашиот iPhone, iPod touch или iPad, благодарение на неговите неверојатни карактеристики. Меѓу нив можеме да истакнеме:

  • Уживајте Искуство за игра со оптимизиран iOS Имајте конзола.
  • Atom Run е компатибилен со контролорите за игри на iOS, познат и како МФИ.
  • Може да се поврзете со GameCenter да го споделите вашиот резултат и да ги видите вашите пријатели, без да мора да ја напуштите самата игра.
  • Оваа игра Исклучува реклами или микро трансакции или набавки во апликација.
  • Оваа апликација не ги чува вашите лични податоци.
  • Run Atom е достапен на повеќе јазици.

Run atom - Оваа недела апликација на iTunes 3

Барања за играње Atom Run

Ако сте заинтересирани за оваа игра, За да играте Atom Run, мора да имате барем iPad 2 или понов, iPhone 4 или понов, па дури и iPod touch 5-та генерација., во верзии пред споменатиот уред, работата не е загарантирана.

Преземете Atom Run за iPhone и iPad

Ако сè уште ја немате оваа забавна игра на iOS уред, можете да ја инсталирате преку линкот за преземање директно, од App Store, што ќе го најдете подолу.

Атом Стартувај на App Store, бара iOS 7.0 или понов. Компатибилен со iPhone, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5. Достапна на англиски, француски, италијански, германски, шпански, јапонски, корејски и руски.