Samsung го има Инстаграм во водство со #GiraChallenge – Samsung Newsroom Латинска Америка

Samsung го има Инстаграм во водство со #GiraChallenge - Samsung Newsroom Латинска Америка

Натпреварите на кои може да се победи Галакси А80 ​​покануваат вашата перспектива да ротира за 180 степени

До 30 септември, можете да учествувате на натпреварот #GiraChallenge што го започна Samsung Samsung Latin за корисниците на Instagram од сите региони. Предизвик е поставување креативни фотографии или видеа на профилот на корисникот, но со промена на 180 степени. Кој има најкреативни постови, може да биде доверител на една од новитетите на Галакси А80

Направен со првата ротирачка камера на Samsung, Galaxy A80 им овозможува на луѓето да го фотографираат без проблем светот околу нив. Кога корисникот избира режим на селфи во апликацијата за камера, сите три фотоапарати автоматски се појавуваат од задниот дел на телефонот и ротираат. Иновативниот механизам на фотоапарати нуди исто несекојдневно искуство со три фотоапарати со исти леќи со висока резолуција, предно и задно, никогаш не се сомнева во квалитетот на сликата.

Повеќе од 300 учесници

До денес, повеќе од 400 публикации беа примени од учесниците во предизвикот. Оние кои се заинтересирани мора да ја следат сметката @SamsungLatin, да објават на својот профил Instagram слика или видео на главата или да ја ротираат сликата и означете ја @SamsungLatin со хаштаг #GiraChallenge. Натпреварувачите мора да имаат јавна сметка.

Samsung го има водечкиот Instagram со #GiraChallenge - Samsung Newsroom Латинска Америка 1

3е бидат избрани 3-те најкреативни фотографии или видеа, пресудени од судиите на Samsung и оние кои ги исполнуваат барањата. Ова ќе му даде на Галакси А80 ​​по победник.

Фатете го светот како што го гледате

Серијата Галакси А нуди разновидни модели, така што секој може да избере уред кој одговара на нивните уникатни потреби и им дозволува да ги следат своите желби. Тој Галакси А80 ​​нуди одлични одлики за оние кои живеат во #Now.

Со главна камера од 48 MP, корисниците сега можат да сликаат јасни слики дење и ноќе. 3Д-длабочината на камерата на Galaxy A80 нуди видео со директен фокус при скенирање на предметите што треба да се мерат и продлабочат. Изградени со ултра широк агол на леќи со ист агол на гледање како и човечкото око, така што вашите омилени погледи можат да се споделат со помалку панорами.

Супер стабилниот режим на видео ви помага да ја фаќате содржината лесно, со намалување на вибрациите на видео, за да обезбедите акција на видео на професионално ниво без проблеми. И, со други одлики на паметни фотоапарати, како што е Scene Optimizer кои можат да препознаат и подобрат до 30 сцени, и Детекција на дефект што автоматски ги идентификува техничките проблеми пред да кликнете, никогаш нема да промашите совршен удар.

За повеќе информации за условите и условите на натпреварот, посетете https://www.facebook.com/notes/samsung/concurso-girachallenge/2704869222925242/