Samsung наскоро ќе го објави Galaxy Sport, вашиот нов паметен часовник

Samsung akan segera mengumumkan Galaxy Sport, jam tangan pintar baru Anda 1

Samsung наскоро ќе го објави Galaxy Sport, вашиот нов паметен часовник 1

Се чини дека Samsung подготвува нов Производи за облека. Неодамна ви кажавме за слушниот апарат за Галакси Тунас и сега имаме други додатоци за додавање. Овој пат околу Галакси Спорт, нов паметен часовник (кој треба да биде).

Ова е Галакси Спорт доби неколку сертификати во разни земји Меѓу нив се според ФКЦ САД и НРРА Јужна Кореја.

И сега штотуку додадено уште едно, тоа од агент на NCC, е сопственик на Тајван.

Галакси Спорт ќе работи под Тизен

Samsung наскоро ќе го објави Galaxy Sport, вашиот нов паметен часовник 2

Сликата над овие редови е истекување на часовникот, откако поминува низ субјектот NCC споменат погоре.

Се чини дека е идентификувано под номенклатурата SM-R500 и познат по името на кодот Притиснете.

Од карактеристиките за кои се шпекулира, се проценува дека ќе го има Tizen како оперативен систем. Чекори што дефинитивно ги очекува Samsung од овој вид на уред.

Друг факт за додавање е дека ќе се соедини Потсетник за Bixby (Потсетници на Bixby) Освен тоа, ќе имате Внатрешно складирање од 4 GB.

Од делот на сертификација на FCC, можно е да се филтрира кои ќе бидат вклучени 802.11 b / g / n Wi-Fi, GPS, GLONASS, NFC и Bluetooth конекции.

Ова ќе биде достапно на сребрена, златна, црна и зелена боја.

Повеќе Производи за облека

Samsung наскоро ќе го објави Galaxy Sport, вашиот нов паметен часовник 3

На дополнителен начин, таа интуиција Samsung исто така работи на нова опрема посветена на следење фитнес. Тие се два уреди познати како SM-R370 и SM-R375, иако нема дополнителни информации за тоа.

Конечно, можно е сето ова – или повеќето – од ова Производи за облека филтрирано да види светло официјално на настанот закажан за 20 февруари. Или можеби ги цениме како најави за MWC19 на крајот.

Извор: 91 милји