Samsung Galaxy Bud е рангиран на првото место во безжичните слушалки заради квалитетот и дизајнот на неговиот глас – Samsung Newsroom Латинска Америка

Samsung Galaxy Kuncup menduduki peringkat pertama dalam headphone nirkabel karena kualitas dan desain suaranya - Samsung Newsroom Amerika Latin

Безжичните слушалки на Samsung, Galaxy Buds се рангираа на првото место во рангот на извештаите за потрошувачи со 86 поени. Во неодамнешниот преглед од страна на организација која има за цел да ги спореди сите видови на производи, Galaxy Tunas се смета за најдобар избор при купување на безжични слушалки.

Квалитет на звук

Во однос на квалитетот на звукот, само Галакси Буд доби рејтинг на „Многу добар“. Извештаите на потрошувачите велат дека Galaxy Bud е едно од првите преносни Bluetooth слушалки за постигнување на највисоко ниво на квалитет на звук.

Samsung Galaxy Bud е рангиран на првото место во безжичните слушалки, заради квалитетот и дизајнот на неговиот звук - Samsung Newsroom Latin America 1

Galaxy Tunas нуди најголемо искуство со слушање, со аудио АКГ. Засилениот звук на околината ви овозможува јасно да ја слушате околината, дури и кога носите слушалки, така што корисниците можат да останат свесни за околината додека присуствуваат на телефонски повици или ги слушаат нивните омилени песни. Премиум звук, исто така, се протега на звук. Адаптивни двојни микрофони користат внатрешни микрофони и надворешни микрофони на секоја слушалка, за да испуштаат звук јасно во бучни и тивки околини.

Дизајн и времетраење

Дизајнот и траењето на батеријата на Galaxy Bud добија и позитивни критики. „Дека Галакси Тунас е вистински безжичен дизајн кој поврзува две слушалки“, Се вели во извештаите на потрошувачите. “Има едноставна функција за допир и шест часа траење на батеријата.”

Samsung Galaxy Bud е рангиран на првото место во безжичните слушалки заради квалитетот и дизајнот на неговиот глас - Samsung Newsroom Latin America 2

Галакси Тунас е дизајниран да ги придружува луѓето цел ден, со преноси на Bluetooth до шест часа и повици до пет часа. Покрај тоа, компактниот случај го одржува товарот до седум часа(1) и дајте му на Galaxy Tunas 1,7 часа употреба со брзо полнење 15 минути.

Овие слушалки се најнови во безжичната технологија за оние кои сакаат совршено поврзано искуство додека патуваат. Со формат кој е навистина удобен, едноставен контроли, јасен и паметен звук и компактна големина, овие слушалки ги придружуваат корисниците во секојдневниот живот.

Повеќе за Галакси Тунас

Галаксискиот приемник е интегриран со Bixby на најновите Galaxy мобилни уреди, така што можете да го активирате вашиот паметен асистент брзо без да го допирате телефонот. Едноставно со употреба на звук, можете да остварувате повици, да испраќате текстуални пораки или да го проверите работниот век на батеријата на слушалките.

Овие слушалки се компатибилни со целото портфолио на сегашното семејство на Galaxy A, S и Notepad и со другите паметни телефони со Android – на верзија 5.0 и со повеќе од 1,5 GB RAM и iOS уреди.

Спецификации на Галакси Тунас
Категорија Карактеристики
Боја Црна, бела, жолта
Големина Слушалка: 17,5 х 19,4 х 22,3 мм / Случај: 38,8 x 70 x 26,5 мм
Тежина Слушалки: 4,9 г / Секое убивање: 39,6 г.
Поврзаност Bluetooth 5.0
Сензор Акцелерометар, близина, сала, допир, откривање Вклучено / Исклучено во уво
Батерија Слушалка: 58 mAh / Полнење: 252 mAh
УСБ Тип В.
Звучник Динамички контролер 5,8 пи
Компатибилност Android 5.0 или понова верзија, 1.5 GB RAM или поголема
Аудио Аудио кодекси: SBC, AAC, скалабилни (во сопственост на Samsung)

(1) Случајот за полнење го зголемува времето на репродукција на музика на 13 часа и времето за разговор на 11 часа.