Samsung Galaxy M30, Galaxy M20, Galaxy M10 Попусти и понуди наведени …

Самсунг прави продажба на телефоните со серија Galaxy, во Амазон Индија, како дел од кои се нудат Samsung Galaxy M20, Samsung Galaxy M10 и Samsung Galaxy M30 по намалени цени. Покрај тоа, банкарски попусти, понуди за размена и придобивки од претплатнички за телекомуникации се исто така достапни на телефоните наведени погоре, како и на Samsung Galaxy M40. Исто така, треба да се напомене дека варијантата за коктел портокал на Samsung Galaxy M40, која беше објавена во Индија на почетокот од овој месец, е достапна и на Amazon.

Од намалувањето на цените, Samsung Galaxy M30 доби намалување на цената во вредност од РС. 1.000 од двете варијанти на складирање. Варијантата за складирање од 4 GB RAM + 64 GB, која беше лансирана во Индија со цената на РС. 14.990, сега е достапен во РС. 13.990 на Amazon.

Исто така, варијантата за складирање на врвниот 6 GB RAM + 128 GB сега може да се купи за РС. 16.990, под првичната продажна цена на РС. 17.990. Покрај намалувањето на цените, Samsung нуди бесплатна ЕМИ и размена на попуст до РС. 7.800 на обете варијанти на телефони. Исто така, непосреден попуст вреди РС. 1.500 во трансакциите за кредитни и девизни активности на ИЦИЦИ, исто така, се наоѓаат на маса.

.embed-контејнер {позиција: релативна; Пополнете Фонд: 56,25%; висина: 0; прелевање: скриен; максимална ширина: 100%; }. ifed-kontain iframe, object .embed-kontain, .embed-enbed embed bed позиција: апсолутна; врвот: 0; лево: 0; ширина: 100%; висина: 100%; }

Samsung Galaxy M20, чија варијанта за складирање на бази од 3 GB RAM + 32 GB, беше лансирана во Индија од РС. 10.990, во моментов може да се купат за РС. 9, 990 од Амазон. Од друга страна, варијантата за складирање од 4 GB RAM + 64 GB на телефонот во моментов се однесува на РС. 11.990, под почетната цена за лансирање на РС. 12.990.

Размена на попуст вреден до РС. 7, 800, бесплатна ЕМИ и брз попуст на РС. 1.500 се достапни на Samsung Galaxy M20 за корисниците на ICICI банка. Samsung Galaxy 3-GB RAM + 32GB варијанта за складирање на M10, која беше лансирана во Индија по цена од РС. 8.990 веднаш до Samsung Galaxy M20, во моментов може да се купат за РС. 7, 990 година.

Samsung Galaxy M40 во моментов оди по оригиналната продажна цена на РС. 19.990 за единствената варијанта за складирање од 6 GB RAM + 128 GB. Сепак, купувачите сè уште можат да ги искористат предностите на РС. 7.800 како попуст на размена, бесплатни ЕМИ и РС. 1.500 инстантни банкарски попусти на трансакции со дебитни и кредитни ЕМИ банка во ИЦЦИ. Како што споменавме погоре, варијантата за коктел портокал на Samsung Galaxy M40 е исто така на продажба на Amazon.

Што се однесува до придонесите за претплатници на телекомуникациските корисници, корисниците на Jio можат да ги искористат предностите на двојните информации во РС. 198 и РС. 299 припејд планови. Претплатниците на Водафон ќе го вратат РС. 3, 750 во полнење на РС. 255 да бидат наградени во форма на РС. 75 попуст купони за до 50 надополнувања. Покрај тоа, клиентите ќе добијат дополнителни 0,5 GB на ден на ден до 18 месеци. Airtel исто така ќе понуди двојна корист на податоци во РС. 249 и РС. 349 припејд планови за надополнување за период од 10 месеци.

Придружните врски можат да се генерираат автоматски; Погледнете ја нашата изјава за етика за повеќе детали.

.