Samsung: Galaxy Note 10 и 10 Plus се ажурираат со лепенки во септември

Samsung: Galaxy Note 10 и 10 Plus се ажурираат со лепенки во септември

Два нови уреди од Samsung Note серија, презентацијата е сè уште свежа, добивајќи го првото важно ажурирање. Корејските производители во последниве години ја покажаа важноста конзистентност во поддршката на софтверот на сопствените уреди и исто така со нови Белешка 10 се чини дека го потврдува овој тренд. Ајде подетално да ги разгледаме содржините на ова ажурирање.

Прочитајте и: ИФА 2019 | Подарок на Samsung Galaxy A90 5G

ЗАБЕЛЕШКА ГАЛАКСИ 10 И ЗАБЕЛЕШКА 10 ПЛУС ПРИГОДНЕТЕТЕ ПРВИОТ Ажурирање на безбедноста

Комплетен список со промени за Galaxy Note 10 |  Evovsmart.it

Ова ажурирање не воведува големи вести во првите два опсега Samsung, тоа не е лесни ажурирања и безбедносен фокус. тоа безбедносно лепенка затоа тие се ажурираат на Месечината Септември и други елементи од ажурирањето се класични подобрувања во работењето и поправки на грешки кои се неизбежни.

Ажурирањата исто така вклучуваат а Подобрен квалитет на аудио преку кабелска врска. Ве потсетуваме дека, било да е тоа Galaxy Note 10тоа Белешка 10 Плус нема конектори мини приклучок 3,5 мм. Аудио тогаш излегува како дигитален сигнал до ДАЦ интегрирани во слушалките USB Type-C или во секој случај адаптер за трети лица. Можно е ажурирањето да се однесува на поддршката за второто не се познаваат редовно од вашиот паметен телефон. Ажурирањата се бројат само пондерирани повеќе од 150MB на двата уреди, и затоа вклучува најмногу најновиот безбедносен печ Препорачуваме инсталација.