Samsung Galaxy S20: официјален датум на објавување

samsung-galaxy-s20-ultra-1300x650

Самсунг промаши детали за кои се знае дека доцнат, а несакајќи се откриени официјалниот датум на лансирање на Samsung Galaxy S20, важен факт што ни кажува кога телефонот ќе биде подготвен да се купи.

Иако е точно дека Samsung Galaxy S20 ќе биде претставен следниот 11 февруари на место познато „Расклопен„, Мора да почекате неколку дена подоцна телефонот конечно да започне да се дистрибуира на секој што сака да го купи.

тоа Очекуваниот датум за испорака на уредот е 6 март, тоа значи дека процесот на резервација ќе се отвори неколку дена однапред (можеби почнувајќи од 11 февруари) и терминалот ќе пристигне тој ден за корисниците кои претходно го нарачале.

Всушност, на страницата Samsung Соединетите Држави веќе можете да пополните низа податоци за да дознаете кој датум резервна копија на Galaxy S20 и веднаш под тоа има повикување дека пратката ќе се изврши пред 6 март.

Слика - Samsung Galaxy S20: официјален датум на објавување

Тој датум ќе биде клучот, ќе биде од 6 март кога ќе започне Samsung Galaxy S20 официјална продажба а корисниците можат да го купат во разни онлајн продавници. Оваа препорака е привремено отстранета, но е изоставена од самата компанија.

Тој датум ни дава друга идеја, не само Galaxy S20, туку и верзијата Galaxy S20 + или Ultra што ја знаеме за нивните цени и спецификации. Сепак, ништо не е сигурно и можеме само да почекаме Самсунг шоу За да дознаете повеќе во детали.

Со овие податоци, не знаеме многу Samsung Galaxy S20, како што знаеме во последните неколку недели за техничките спецификации, па дури и некои слики од верзијата „Плус“, телефон кој не треба да се разликува многу од Galaxy S20

Преку: политика за Android