Samsung Galaxy Tab S4 се продава за 150 долари на …

Samsung Galaxy Tab S4 dijual dengan harga $ 150 pada ... 1

Само да ви кажам, ако купите нешто што се прикажува овде, Mashable може да добие придружна комисија.

Секој Galaxy Tab S4 вклучува S Pen, мултифункционален игла на Bluetooth на Samsung. Секој Galaxy Tab S4 вклучува S Pen, мултифункционален игла на Bluetooth на Samsung.

Слика: Амазон / Композитни фотографии што можат да бидат уништени

TL; ДР: Добијте Samsung Tab 644 Galaxy Tab за само 499,99 $. Ова е обично 649,99 $, така што ќе заштедите 23%.


Скоро една деценија по објавувањето на првиот AppleIPad, таблетите „конечно го исполнија ветувањето за„ пост компјутер “со голем број„ карактеристики управувано од продуктивноста “кои го прават погоден за работа и игра, според технолошкиот густ Mashable, Реј Вонг, кој укажува на Samsung Galaxy Tab S4 На пример

Но, еве нешто за повеќето таблети на пазарот: Тие ќе бидат наплатени. Изработка на преносни уреди што се доволно моќни за продуктивност е скапо, очигледно; S4 Tab започнува од 650 долари, а додатоците како тастатури и глувци чинат дополнителни. За ваков вид пари, можеби исто така ќе купите компјутер, нели?

Па, не толку брзо. Ако одите во Амазон сега, можете да добиете 10,5-инчен S4 јазиче со 64 GB складирање за само 499,99 $ – близу до најниската цена досега на оваа страница. (Ова падна на 497,99 $ за неколку дена минатиот јуни.)

S4 Tab има светла и чиста AMOLED екран со можности за екран на допир и работи беспрекорно со вклучениот игла за Bluetooth S Pen. Зад екранот, ќе пронајдете четири-звучник со најдобриот опкружувачки звук на Dolby Atmos и далечински микрофон со Google Assistant.

Одлично за презентации и филмови, Tab S4 има и режим Samsung DeX. Кога се активираат, ова ви овозможува да го поврзете таблетот со ТВ или монитор за да ја направите вашата содржина поголема и појасна.

Одете до Амазон за да заштедите 23% на Samsung 64 GB Galaxy Tab S4 на вашите два избори: црна или сива боја.

Samsung Galaxy Tab S4 се продава по цена од 150 долари на Amazon

Псст – ви треба повеќе складирање? Постои уште една верзија на Galaxy Tab S4 со капацитет од 256 GB, а исто така е и 150 американски долари од Amazon: Обично 749,99 долари, можете да го нарачате овде во црна или сива боја за само 599,99 долари.

Извор: https://mashable.com/shopping/deal-july-30-samsung-galaxy-tab-s4-amazon/