Samsung Galaxy Z ги свртува солзите! – Каде е стаклото ?!

Samsung Galaxy Z Balikkan Air Mata! - Dimana Gelasnya ?! 1

Samsung Galaxy Z ги свртува солзите! – Каде е стаклото ?!
КОРЕКЦИЈА !: Има повеќе коса долж внатрешниот раб на рамката. Можете да го видите во ова видео. Се фокусирав на шарките и не ги видов додаваат крзно на кое било друго место. Добро, фати пријател.

Новиот Samsung Galaxy Z Flip е тука и во најголем дел ги преживува моите тестови за издржливост. Сега е време да го издвоиме најновиот смартфон за виткање Samsung и да видиме дали можеме да го најдеме стаклото што ни го ветија во видеото за лансирање. Самсунг соопшти дека откриле ултра-тенок флексибилен стаклен материјал „флексибилна физика“. Но, тоа сигурно не се чувствува или делува како стакло што го формира врвот. Можеби има чаша во неа? Единствениот начин да дознаете е со Galaxy Z Flip Teardown.

Погледнете го тестот за издржливост Z Flip тука: https://youtu.be/bbAkY-Www40
Гледајте ја издржливоста на Галакси Fold овде: https://youtu.be/tZBk_Hb-X0w

* Следете ме за ажурирања! *
Инстаграм: http://instagram.com/zacksjerryrig
Фејсбук: http://on.fb.me/1U4bQqv
Твитер: https://twitter.com/ZacksJerryRig

Комплет за алатки за мали паметни телефони: https://amzn.to/30LKXOY
ПОГЛАВЕН комплет за алатки: http://amzn.to/2DURcr7
Алатка за зелена боја: http://amzn.to/1Tu57pI
Алатка за отворање на метални телефони: http://amzn.to/1WdOFv0

Камерата што ја користев за снимање на ова видео: http://amzn.to/2p7GtkX
Леќи што ги користев за ова видео: http://amzn.to/1QOXDw2
Леќи со широк агол: http://amzn.to/2qiYM4u
И овој адаптер за метабони: http://amzn.to/2iZ67Ty
Ова е дронот што го користам: https://click.dji.com/AI2tmSb0onM9XPVwb-Se0g

ДА ПОДНЕСУВАТЕ СТУФИ: Погледнете го мојот P.0. Поле во мојата „За страница“: https://www.youtube.com/user/JerryRigEveryothing/about

RериРиг Сè што не е одговорно за оштетување на имотот или повредени што се појавуваат како резултат на информациите содржани во ова видео. JerryRig Сè што препорачува безбедни практики при работа со електрични алати, автомобилски лифтови, опрема за кревање, џек штандови, електрична опрема, тапи инструменти, хемикалии, мазива, скапа електроника или која било друга алатка или опрема што се гледа или имплицира во видеото ова Поради фактори кои не се под контрола на JerryRig, што било, ниту една информација содржана во ова видео нема да направи изрична или имплицитна гаранција или гаранција за одредени резултати. Секоја повреда, штета или загуба што може да резултира од употреба на неправилни алатки, опрема или информации во ова видео е одговорност на корисникот, а не JerryRigE Everything Everything. Обидете се само со сопственото подобрување ако можете да прифатите лична одговорност за резултатите, без разлика дали е добра или лоша.