Samsung Note 10 и Note 10+ протекуваат цена, треба да започнете со заштеда

Samsung Note 10 dan Note 10+ kebocoran harga, Anda sebaiknya mulai menabung

Samsung Galaxy Note 10 и Note 10+ се очекува да бидат објавени на следниот настан Unpacked на 7 август и врз основа на најновиот протек, нема да биде ефтин.

Според Ишан АгарвалБелешката 10 ќе започне од 949 € за 256 GB, додека Note 10+ ќе започне од 1099 € за 256 GB и ќе достигне до 1199 € за моделот 512 GB. Ако е точен, стандардот Note 10 најверојатно ќе биде околу истата цена како и сегашниот Galaxy S10 + во Велика Британија, како и Note 9 што започна со 899 фунти кога беше лансиран минатата година, додека Note 10+ ќе се пресели во областа за цени за iPhone Max Max XS.

На Твитер на Агарвал, исто така, се прикажани различни протекувани бои за моделите Note 10, од ​​кои некои ги видовме и порано – розовиот модел и моделот на градиент се појавуваат во претходниот протек.

Сликата го покажува само задниот дел на уредот, но поддржува шпекулации што сугерираат дека моделот Note ќе има систем на задна камера што е поставен вертикално во горниот лев агол. Забелешката 10 се вели дека доаѓа со тројна камера, додека за Note 10+ се вели дека додава дополнителен сензор ToF – што се чини дека е прикажано само на белиот модел на сликата.

Друга гласина вели дека Note 10 ќе има Full HD + 6.3 инчен екран и нема поддршка за microSD.Набелешка 10+ се очекува да има Quad HD + 6.8 инчен екран и поддршка за microSD. Можете да ги прочитате сите за нив и во Белешка 10 и Белешка 10+, карактеристиката за сумирање гласини.

Не треба да чекаме премногу долго за да дознаеме официјални детали, но ако сте на пазарот за нов Galaxy Note, особено Note 10+, можеби ќе треба да започнете да штедите.