Shenmue III има битки и мини игри во нов трејлер за трејлери

Shenmue III menampilkan pertarungan dan mini-game dalam trailer gameplay baru

Ареајугони | Вашиот простор за Areajugones | видео, филм, серија и аниме игри Вашиот простор за видео игри, филмови, серии и аниме – ќе најдете сè што е поврзано со PlayStation, Xbox, Nintendo, компјутер и сите содржини од филмови, серии и аниме

Иако напредокот беше тежок и сите сомнежи се појавија за тоа време, Шенму III Влезе во последниот потег и остануваат само три месеци да се лансира низ целиот свет. И од Јс Нет и СЕГА не сакаат да пропуштат ваков настан Игриком и повторно го покажаа светот на видео-игри игра приколка со наслов „Еден ден во Шенму“, што нè учи на некои активности што ќе ги имаме во нашата работа.

Ново видео од Шенму III Тој се фокусира на прикажување на различните активности што се достапни во играта, како што се некои аркадни мини-игри и, што најмногу привлекува, ringsвони каде да се бориме против непријателите во видео игри. Оваа борба, иако сè уште не е детална, се чини дека зад себе има некаков наратив и ни овозможува да запознаеме неколку мајстори во воените вештини. Можете сами да го видите во видеото што го оставаме подолу.

Ве потсетуваме на тоа Шенму III ќе пристигне на пазарот 19 ноември следната со верзија за Playstation 4 и Компјутер, второто е ексклузивно Продавница за епски игри за цела година. Исто така, како што беше откриено пред околу една недела, Шенму III влези Компјутер Willе има пробна верзија следниот септември, што ќе им биде достапна на сите оние кои придонеле финансиски за развој Шенму III. Можете да прочитате повеќе за ова подолу.

Shenmue III располага со битки и мини игри во новиот трејлер за трејлери 1

Shenmue III ја објави својата верзија на тест компјутер за септември

Шенму III, враќањето на иконската франшиза од „Јс Нет“, која во најголем дел успеа да ја види светлината по економската поддршка на играчите, ќе ја распореди пробната верзија во текот на второто полувреме …

Shenmue III покажува битки и мини игри во новиот трејлер на Виктор Родригез