SimCity BuildIt сега е компатибилен со iPhone 4

SimCity BuildIt sekarang tersedia untuk iPhone dan iPad 1

Новата верзија на SimCity ја проширува компатибилноста со уредите со iOS

Достапна е нова верзија на оваа позната игра SimCity BuildIt за уреди со iOS (iPhone, iPad). Благодарение на ова ажурирање, можете да играте од iPhone 4, исто така ќе имате нов аеродром, да градите своја јапонска околина, да дизајнирате нови елементи на играта и многу повеќе. Запознајте ги сите новости од оваа игра и преземете ја подолу.

SimCity BuildIt сега е компатибилен со iPhone 4 2

Станете најдобар градоначалник во градот во SimCity BuildIt за iPhone и iPad

SimCity BuildIt за iPhone, iPad и iPod touch, достапна во продавницата за апликации од „Епл“, е забавна игра каде ќе станете прекрасен и ексклузивен градски градоначалник што треба да го градите сами, и имате цел сите граѓани да се соединат за да живеат во вашиот голем град. Важно е да запомните дека додека расте вашиот град и расте, сите жители ќе имаат повеќе потреби. Ова е комплетно нов SimCity, специјално дизајниран за употреба на таблети и мобилни телефони.

Со оваа игра мора да:

  • Изградете го вашиот град
  • Покажете ја својата сила.
  • Грижете се за среќата на сите ваши граѓани.

Не чекајте повеќе Покажете сè што можете да направите како градоначалник и претворете го вашиот град во голем град.

Важно е да се запамети дека оваа апликација ви овозможува да направите интегрирани набавки. Интегрираните набавки можат да бидат оневозможени во поставките на уредот.

Што е ново во верзијата 1.2.26 на SimCity BuildIt

Здраво, градоначалник! Донесете го вашиот живот во живот со обновување на новата станбена област на Јапонија, со нови згради, нови споменици, аеродроми, зголемување на глобалната трговија и многу повеќе. Целосните ажурирања вклучуваат:

  • Меѓународен аеродром: овој аеродром носи многу добра и произведува ексклузивни добра, како среќни мачки.
  • Јапонски станбени згради: обезбедете меѓународен воздух на вашиот град.
  • Замокот Химеји: градење симбол на спомениците на Токио.
  • Нови поштенски сандачиња за примање подароци, награди и новости за ажурирања.
  • Балони со топол воздух и воздушни бродови!
  • Подобрена игра и компатибилност со iPhone 4.

Преземете SimCity BuildIt за iPhone и iPad

Ако не сте се забавувале многу Стратегија игра за iPhone и iPad, Можете да го инсталирате преку директната врска за преземање, од App Store, што ќе ја најдете подолу.

SimCity BuildIt на App Store, бара iOS 7.0 или понов. Компатибилен со iPhone, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5, iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Достапно е на следниве јазици: шпански, германски, кинески, фински, француски, англиски, италијански, јапонски, ко, холандски, португалски, руски, турски.