Skе бидат присутни кожи од Готам Сити и Бетмен

Kulit Gotham City dan Batman akan hadir

Epic Games се здружи со многу големи компании да донесат ексклузивна и уникатна содржина на „Fortnite Battle Royale.“ Видео-игрите, кои имаат повеќе од 250 милиони играчи според броењето на играчите од март 2019 година, се користат за промоција на други брендови и производи, вклучувајќи конзоли игри, филмови, емисии и многу повеќе. Додека игри со вкрстена платформа помеѓу различни конзоли за игри се веројатно најголемата работа “Фортнит„Тоа е сторено, има и некои други вонредни соработки.

Најновите патеки за видео игри донесоа многу нови датотеки до податоците за играта, а некои од нив откриваат нови карактеристики што ќе ги имаат Epic Games. Уште еден суперхерој ќе дојде во универзумот „Fortnite Battle Royale“, а овој пат, тоа е Бетмен. Рударите за податоци пронајдоа многу датотеки што покажуваат кожи што треба да се додадат на овој настан во кросовер, како и нови локации на картата. Еве ги сите детали што ги знаеме досега!

Крстоновер настан во Бетмен

Patch v10.31 за „Fortnite Battle Royale“ беше објавен на 18 септември, а ова е релативно мала лепенка. Epic Games има сменето неколку мали нешта во играта со него, како што е спречување на појавување на последниот круг на игри во зоната Рифт и фиксирање грешки со избор на AC / DC и Star Wand. Сепак, има повеќе датотеки што се додадени во податоците за играта и кои не се активирани директно на серверот.

21 септември е Ден на Бетмен, и ова е најверојатно затоа што епските игри донеле содржина поврзана со Бетмен во „Fortnite Battle Royale.“ Според рударите за податоци, Tilted Town Rift Zone ќе се претвори во Готам Сити, но засега е непознато какви посебни карактеристики станува збор. Ова ќе биде слично на промоцијата „Borderlands 3“ што менува еден дел од пустинскиот биом во Пандора, со оглед на тоа што секоја зона на Рифт има свои уникатни карактеристики, можеме да очекуваме дека зоната Готам Сити ќе има карактеристики инспирирани од Бетмен.

На крајот на краиштата, рударите за податоци пронашле експлозивни Batarangs и Batman Grapnel Guns во податоците за играта, и обајцата можат да ги дадат секој што влегува во новата зона. Можете да видите повеќе елементи што се базираат на податоци во видеото подолу.

Покрај овие две артикли, има неколку козметички артикли кои ќе бидат објавени на „Fortnite Battle Royale.“ Овие вклучуваат нови спрејови, банери, едриличари на Бетмен, наметки за лилјаци, екрани за оптеретување на Готам Сити и евентуално облека за Бетмен.

Тој пакет

Ако тоа што е најдено од рударите за податоци е точно, козметиката ќе се продава во специјални снопови. Во моментов, никој не знае што точно ќе вклучува пакетот, бидејќи Epic Games најде друг начин за криптирање датотеки со игри, но нема сомнение дека пакетот ќе биде многу популарен доколку кожата на Бетмен се впушти во неа. Ние сме само неколку дена од настанот, па ќе видиме што се случува!