Solo Mode доаѓа во Apex Legends за ограничено време

Mode Solo datang ke Apex Legends untuk waktu terbatas

Еден живот да се живее

Врвот на легендата ќе биде домаќин на нов настан следната недела. Наречена „Колекција Crелезна круна“, најголемата нова функција за ова ажурирање е соло режимот со ограничено време. Како што сугерира името, ќе се повлечете од сопствената карта и мора да преживеете сами за да станете победник. Ова стана карактеристика во секоја друга битка со авторски игри и е прашање на време пред да пристигне Врв.

Во врска со тоа како ќе се игра настанот, голема е веројатноста дека нема да има менувач на игра за соло режим. Можеби има помалку плен за да се компензираат помалите „екипи“, но не очекував нешто значајно да се случи во генералниот тек на натпреварот. Можеби сè уште ќе п lачкате, пукате и избегнувате пристигнувања, само со потенцијално погубни резултати.

Колекцијата Iron Crown ќе трае од 13 до 27 август. Не сум сигурен дека ќе биде доволно за привлекување на изгубени играчи, но се чини дека е силен додаток на играта во основните.

Врвот на легендата (Твитер)

Ти си надвор. Најавување | Листа