Space Qube – Апликација оваа недела на iTunes

Space Qube - Aplikasi Minggu Ini di iTunes 1

Space Qube е оваа недела апликација, преземете ја бесплатно

Оваа недела Игра Вселенска коцка за iPhone, iPad, iPad мини и iPod touch, Како апликација оваа недела. Благодарение на оваа промоција на тимот на App Store, можете да ја преземете оваа вселенска авантура бесплатно за цела недела. Запознајте се со сите карактеристики на оваа игра и преземете ја подолу.

Space Qube - Оваа недела апликација на iTunes 2

Што е Space Qube за iPhone, iPad и iPod touch?

Внесете Вселенска коцка за iPhone и iPad Findе најдете универзум што е навистина полн со опасни чудовишта кои доаѓаат заканувајќи се за сите форми на живот. Ова е местото каде што треба да изградите свој брод и да му се придружите на Jackек на неговата мисија да го спаси универзумот. Направете вашиот пат низ бескрајни нивоа на вонземски хаос. Можеш ли да ги победиш сите за да бидат најдобри од најдобрите и да добијат добри награди? Откријте сега!

Покрај тоа, со уредникот на воксели за возови на Space Qube можете да создадете нешто што сакате, и да прошетате низ просторијата. Има илјадници модели што се направени и уште многу други да дојдат. Преземете контрола врз вселенски брод, летачки тоалет, летачка крава или што и да било, пукајте што повеќе вонземјани колку што можете за да добиете голем резултат и да се качите на таблите. Ексклузивни и тешки газди чекаат за вас во вашата авантура! Вселенските игри со стрелање никогаш нема да бидат исти.

Функција Space Qube за уреди со iOS

Овие игри за iPhone и iPad имаат неверојатни карактеристики, еве неколку од најдобрите:

  • Контрола со сензори.
  • Најдобра музика, без сомнение.
  • Споделете ги вашите 3D креации на Интернет.
  • Користете ја вашата сопствена креација или преземете други модели на игри за играње.
  • Печатете ги своите креации во 3D со само еден клик.
  • Компатибилен со Центарот за игри.
  • Компатибилен со широк екран.
  • Мотор за рендерирање базиран на пиксели.

Преземете простор Qube за iPhone и iPad

Доколку ја немате оваа авантура со простор за пиксели полна за iOS уреди, можете да ја инсталирате преку линкот за преземање директно, од App Store, што ќе го најдете подолу.

Куба соба на App Store, бара iOS 6.1 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5. Достапна на следниве јазици: шпански, германски, кинески, француски, англиски, италијански, јапонски, холандски, португалски, руски.