Spotify вели збогум на својот додаток во своето последно ажурирање

Spotify вели збогум на својот додаток во своето последно ажурирање

Ако сте еден од оние кои сакаат да слушаат музика со најголема удобност, нема да ви се допадне ништо Spotify Тој го стори во своето последно ажурирање. Позната музичка апликација целосно избришете го виџетот да се земе предвид дека неговата корисност е во минатото. Сега треба да ја внесете апликацијата за да запрете или да пребарувате за омилените песни.

Ажурирањата што носат овие несакани промени кај многу луѓе се lдо верзијата v8.5.18.932 од Spotify, што е достапно на Google Play. Ако сè уште ја имате претходната верзија (8.5.17676)и сакате да продолжите да се потпирате на графичките контроли, имате привремена опција да не ја ажурирате апликацијата.

Ако апликацијата за стриминг музика е ажурирана автоматски и воопшто не ви се допаѓа, немате графичка контрола, имате само опција да ја избришете од вашиот уред и инсталирајте ја верзијата 8.5.16.192 на вашиот мобилен телефон. Може да го најдете објавено на Вонземјанин. Не грижи се дека е безбедно место.

Доколку изберете да ги следите претходните препораки. Кога ќе го инсталирате, запомнете да ја активирате опцијата за инсталирање од непознат извор и да ги оневозможите опциите за автоматско ажурирање.

На овој начин можете да броите додатоци Spotify Долго време додека апликацијата не ве принуди да се ажурирате.

Имате и други алтернативи

Spotify вели збогум на својот додаток во своето последно ажурирање 1

Секогаш се препорачува да ги имате најновите ажурирања на апликациите за да функционираат правилно на нашиот уред. Ако сакате да имате нови ажурирања г.и Spotify, и претстојните што ги создадовте, без да ги игнорирате вашите додатоци, имате други опции: инсталирај го Видео за музичка музика.

Оваа апликација Тој е компатибилен со Spotify, Google Play Music, Youtube Music и Amazon Music, меѓу другите извори на музика. Можете да го најдете на Google Play, каде има три и пол везди. Тој ја исполнува својата функција совршено, иако дизајнот на играчот не е најатрактивен.

Дајте ги дозволите што апликацијата ги бара кога ќе ја инсталирате. Потоа, кога ќе го отворите за прв пат, само треба да изберете опција Spotify за да можете да ја слушате вашата омилена музика од овој едноставен, но практичен додаток.

Список на најдобрите Spotify за спорт

Spotify вели збогум на својата графичка контрола во своето последно ажурирање 2

Откако ќе заврши темата за виџетот за Spotify за Android, само уживајте во вашата музика. Ако сте еден од оние кои сакаат да вежбаат да слушаат музика, тука ви нудиме неколку плејлисти што ќе бидат корисни за вашата пракса.

HITS Работа: Содржи 45 песни и трае околу 3 часа. Се состои од електронска музика и има неколку уметници.

Чиста енергија: Овде ќе најдете 60 песни на шпански; Уште 3 часа да вежбате со целиот ритам.

Кардио латински: Ако ви се допаѓа Reggaeton, ова е списокот што го барате вашата пракса. Има 75 песни што ќе ве натераат да танцувате додека вежбате.

Вие исто така може да ве интересира:

Коментар