Spotify ќе има своја „приказна“

Spotify akan memiliki "cerita" sendiri 1

Spotify ќе има

Досега Snapchat, Instagram, Facebook WhatsApp YouTube и други апликации со приказни, се социјални мрежи. Имаме сомнежи зошто музичката апликација сака да додаде приказни.

Споделете ги песните на Spotify со вашите пријатели, споделувајте приказни од Instagram, споделувајте плејлисти или албуми, плејлисти за соработка и други.

Приказни меѓу уметниците и корисниците
Така е, она што значи Spotify е дека уметниците можат да комуницираат со своите слушатели. Значи, без да ја напуштите апликацијата каде што се слуша музика, можете да видите што вели пејачот кој слуша,

Следната новина беше откриена од Janeејн Манчун Вонг, што е споменато повеќе од еднаш за да пронајде нови функции на Инстаграм скриени во кодот.

Затоа што секогаш истражувајте многу во кодот за апликација за да пронајдете новости како темниот режим на Фејсбук или редицата со самиот Spotify.

Овие приказни се наменети само за уметници. За да се поврзете со вашата публика или да промовирате нови песни, направете истражување, на кое може да се пристапи директно од приказната, ако личноста го сака тоа, а исто така можете да поставите фрагменти, слично на тоа како се случило на Инстаграм.