Square Enix ќе ви овозможи да пробате & # 039; Марвел & # 039; Одмаздници & # 039; на Gamescom 2019 година

La guía del gamer.

На крајот на овој месец, учесниците на Gamescom 2019, можат да се чувствуваат посреќни отколку половина од светската популација што не е елиминирана веднаш од Танос веднаш, затоа што тие ќе бидат едни од првите луѓе во светот што ќе го видат ‘MarvelAv S Avengers.

После неколкумесечни затворени игри, Square Enix конечно им дозволува на луѓето да го пробаат ‘Marvel’s Avengers’ и да се уверат дека демо-игри од 2019 година ќе ги натера играчите да се борат како Капетан Америка, Manелезен човек, Хулк, Блек Вдовица и Тор, додека ги доживеаја првичните инциденти од приказната за Одмаздниците кои овој оригинал.

Ова е практична верзија на она што се виде зад затворена врата минатиот јуни, што беше детално и детално пред Jordanордан Е3.

Повеќе планови за игра

Секако, има повеќе на тоа кога станува збор за плановите за игра на Square Enix, бидејќи учесниците имаат можност да го играат и римејкот ‘Final Fantasy VII’, сепак, овој римејк не е толку ексклузивен како играта што веќе може да се игра на Е3.

Значи, ако фановите се заинтересирани за една од демонстрациите на Gamescom 2019, можеби ќе посакаат да одат директно на штандот на Square Enix што е можно поскоро, но мора да брзаат затоа што редот ќе биде многу голем, иако вториот не е нов како и обично, а Square Enix може да биде еден од записите најпопуларен на сите конвенции.

Има и критики

Општо е познато дека „Одмаздниците на Марвел“ е една од најголемите продукции на Square Enix во сегашната генерација на конзоли, така што е неизбежно дека сè што е поврзано со неговото производство ќе биде квалификувано.

И пред околу две седмици, беше овој ред за дизајнот што го избра Кристал Динамикс за ликот, кој беше многу критикуван, каде што актерите, кога ги прашаа за тоа, не се двоумеа да одговорат дека „на друг или друг начин, тие би секогаш на списокот на некој што не е пријатен “, со што се реши проблемот.