Stack Ball: Експлозијата преку платформите 1.0,48 Апк + Мод …

Stack Ball: explosión a través de plataformas

Stack Ball: Експлозијата преку платформите 1.0,48 Документи + Мод (Бесплатно купување) за Android

Stack Ball: Експлозијата преку платформите е аркадна игра за Android преземете ја најновата верзија на Stack Ball: Експлозијата преку платформите Apk + Mod (Бесплатно купување) за Android од revdl со директна врска

Куп топчиња е 3Д аркадна игра во која играчите кршат, удираат и отскокнуваат низ копчињата на копчињата за да стигнат до крајот.Звучи лесно? Посакуваш!!Вашата топка се пробива како тула низ разнобојните платформи кои го блокираат неговото потекло, но ако удрите во црна, заврши! Вашата топка се распаѓа на парчиња и мора повторно да започнете со паѓањето, но дури и црните платформи не се натпревар за брзо паѓање на огнената топка! Изберете ја вашата стратегија: забрзајте како луди или застанете и почекајте ја следната можност да се тркалаат и да скокаат. Другите игри со топки посакуваат да бидат многу забавни!

Зошто владее Stack Ball:– луда брза брзина– Смешна игра– Светли и живописни графики– Едноставен и лесен за играње.– Одлично убиец на време

Stack Ball: Експлозијата преку платформите

Stack Ball: Експлозијата преку платформите

Stack Ball: Експлозијата преку платформите

Stack Ball: Експлозијата преку платформите

Stack Ball: Експлозијата преку платформите

Stack Ball: Експлозијата преку платформите