Street Fighter V може да се преземе бесплатно за ограничено време

te-hangarau

Познатата борбена игра Capcom: Street Fighter V, може да се преземе бесплатно за ограничено време во текот на август.

Street Fighter се етаблира како најважната битка сага во индустријата за видео игри. И дури и така контроверзното издание што го има Street Fighter V, многу луѓе сè уште уживаат во оваа видео игра.

Капком знае дека иако ја зголемиле оваа пратка од денот на објавувањето, има такви кои сè уште не се осмелуваат да ја играат. Затоа Тој одлучи да започне промоција со ограничено време што звучеше многу интересно.

ШОРИУКЕН!

Почнувајќи од денес, 1 август и до 11 овој месец, можете бесплатно да го преземете Street Fighter V. Won’tе ги нема сите содржини што се објавени, но можете да играте со сите знаци за лансирање. Премногу Haveе имате можност да играте со сите ликови во третата сезона од оваа игра.

Запомнете дека ЕВО 2019 ќе се одржи од 2-ри до 4-ти август. И За да профитираат од емоциите што ќе ги донесе овој турнир, оваа промоција беше промовирана денес.

Освен тоа, важно е да се спомене и тоа Оваа понуда не е ексклузивна само за корисниците на PlayStation 4. Од Може да се преземе и бесплатно на платформата Steam. Каде ќе ги имате истите слободни денови за играње како на PlayStation 4.

Откако ќе помине денот за бесплатна игра, повеќе нема да можете да пристапите до оваа пробна верзија. Така Ако ви се допаѓа играта Capcom и сакате да продолжите да играте дури и по 11 август, тогаш треба да ја купите.

За време на ЕВО 2019 година, Street Fighter V ќе биде придружуван од вакви игри Mortal Kombat 11, Super Smash Bros Ultimate, Dragon Ball FighterZ, Tekken 7, BlazBlue: Cross Tag Battle, па дури и Самурај пресметка.

Ако сакаш видете го распоредот на настаните и финалето, ве оставаме тука на страницата ЕВО.

Извор: Капком