Supertuga TV: Лесниот сателит IPTV да гледа сè, бесплатно

Додатоци за Kodi има многу и ние постојано ги прегледуваме италијанските додатоци, но денес истакнувам одличен додаток кој има многу содржини во Англиски јазик со висок квалитет, но дека со прелистување на подкатегории можеме да најдеме и разлики Италијански канали од кои многу топли како јас Каналите на Медијасет, РАИ и Скај бесплатно се движат со додатокот за Kodi.

Телевизија Супертуга тоа е меѓу најкомплетните додатоци што ги најдовме наоколу затоа што вклучува илјадници постојано ажурирани врски кои, да ја кажам вистината, се чини дека се земени од други познати додатоци, но кои, сепак, се совршени поганети.

Телевизија Супертуга исто така собира многу канали од италијански, англиски и други земји каде ќе можеме да ги видиме сите спортови како што се фудбал, Формула 1, Мото ГП и многу други спортски настани за бесплатно проследување, како и неколку англиски канали. Каналите што се емитуваат со овој додаток тие изгледаат прилично стабилни, па дури и оние од Небото тие се квалитетни и стабилни, но очигледно може да не работат долго.

Како да инсталирате ТВ Супертуга на Kodi: Преземете ја ТВ супертуга

  • Да започнеме со преземање на ZIP-датотеката на складиштето на ТВ Супертуга Преземете го складиштето за ТВ-супертургија на ZIP Supertuga
  • Започнете со Kodi и кликнете на Систем -> Додатоци -> инсталирајте од поштенска датотека
  • Одете во папката каде што сте ја презеле датотеката teamtuga4ever.repository-0.0.6.zip и инсталирајте го со кликнување на.
  • Сега каде кликнете Инсталирајте од складиштето -> TVsupertuga.repository -> Видео додаток -> TV-SUPERTUGA и конечно натаму Инсталирај
  • На крајот од инсталацијата вратете се во домот на Коди и нагоре Видео -> Видео додаток -> ТВ-СУПЕРТУГА

Сега можете да уживате во овој спектакуларен додаток за Kodi, кој ќе ви овозможи бесплатно гледање филмови, ТВ серии, музички канали, RAI, телевизија, Sky канали, игри и спортски настани директно на вашиот компјутер.