T-Pain Tekken Cosplay во Dragon Con беше совршен

T-Pain Cosplay Tekken Di Dragon Con Was Perfect

T-Pain Tekken Cosplay во Dragon Con Беше совршен 1

За време на минатиот викенд во „Змеј Кон“, се појави раперот „Т-бол“ со совршен космеј од Лерој Смит Текен 7. Тој им се придружува на стотици други космејкери кои станаа една од најголемите годишни конвенции во светот.

Змеј Кон е за прв пат основан во 1987 година, и се одржува секоја година откако во Атланта за време на викендот на Денот на трудот. Тоа беше една од првите услуги што можеше да се пофали со различна мешавина на медиуми и фандоми, што сега стана норма во повеќето други конвенции во последно време. Присуството се зголеми само со текот на годините, а Змеј Кон 2019 се пофали со најголем и изненадувачки излезност досега со повеќе од 85.000 учесници. Се разбира, голем број на учесници беа присутни во коцка, а очигледно во тоа беа опфатени и барем неколку познати личности.

Продолжете со движење за да продолжите со читање Кликнете на копчето подолу за да започнете со овој напис набрзина.

Еден добар пример е Т-Бол, кој присуствуваше на Змеј Кон во одличен коспрејм од Лерој, боксерот „Текен 7“ што штотуку беше објавен. Како што можете да видите на неговиот Инстаграм, славниот рапер оди наоколу на подот на шоуто за да фотографира од својот косплеј. Тој дури танцуваше надвор од еден од штандовите. Во еден момент, тој се сретна и со erstвездата на ВВЕ, Ксавиер Вудс и направи неколку пози со него. Т-болката очигледно се обидува напорно да се осврне на космплејот, десно до чевлите за печатење со леопард и тетоважи на рацете.

Лерој Смит неодамна беше најавен во „Ево 2019“ како претстојниот борец ДЛЦ за Текен 7, набргу откако заврши големото финале на натпреварот. Имајќи го тоа предвид, може да се посочи дека космејот на Т-Бол може да биде само импресивна акција за маркетинг. Од друга страна, секако дека можеби има свои идеи; T-Pain е познато дека редовно свири игри, а честопати зборуваше за неговата убов кон медиумот. Не е јасно дали тој игра Теккен или не, но тој нема да биде првиот рапер што го сторил тоа. Снуп Дог силно го промовираше турнирот Текенг Таг 2 и се истакна во играта, напиша оригинални песни за тоа, па дури и доби своја сцена.

Без оглед на тоа дали станува збор за маркетинг акција или не, cosplay е неспорно добро направен. Ова можеби звучи малку тажно, но кога познати личности се облекуваат и ја покажуваат својата ectionубов кон субкултура како оваа, тоа помага да се легитимираат и да се елиминира стигмата на косплеј и случајност. На крајот, многу е добра работа да имаат повеќе луѓе да доживеат чувство на заедништво преку кослејп и случајност.

Извор: Т-Болка

Несоодветна забрана за можности на сложена трка

Дали Twitch ќе забрани засекогаш по неговиот последен инцидент?