Télécharger le dernier АПК Војна на змејот 5.14

Télécharger le dernier APK Naga Perang 5.14 1

Најновиот APK 5.14 (514001) од War Dragon е една од најкул игри што користи висока технологија која ќе ги задоволи гејмерите да ја играат играта. Оваа игра ќе ја започне прославата со нова икона, целосна повторно кожа и два нови одлични змејови. Со тоа, ќе уживате да играте игри со или без пријатели. Можете да се приклучите на играта за да им помогнете на соиграчите и да издржите непријатни напади во реално време. Оваа игра не е само сто змејови, но има повеќе ламји во играта. Графика и одлики на игри ќе ги забавува луѓето додека ја играат играта.

Информации за датотеката во змејот

Развивач: Gебни камења
Верзија: кога: 5.14 (514001)
Големина на Фајлот: 112MB
Поставено: 30 јануари 2020 година во 08:28 GMT + 07
Потреби: Android 4.4 и повеќе
MD5: 1660eef9112b125c93adc323072bb987
SHA1: 92831ccd9ea64911582745261585b8f2253e4baf

Преземете Војни ламји АПК 5.14

Воени ламји АПК v5.14

Осврти за воен змеј

Оваа игра има импресивна заговор што ќе ве покани да дојдете во светот на змејовите многу добро. Во оваа игра, ќе најдете многу уникатни змејови кои имаат различни способности, вклучувајќи стил на напад, класа и правописна способност. Исто така, треба да ги одгледувате змејовите за да ги направите посилни како војници. Можете исто така да ги отклучите типовите ламји што ќе станат ваш партнер за да го поразат непријателот. Најдоброто што може да се најде во оваа игра е графика, која има одличен квалитет за да играте.

Игра графика

Бидејќи оваа игра има импресивна графичка технологија, ќе видите дека има неверојатна графика. Визуелно, оваа игра има неверојатна 3D стратешка игра во реално време што ќе ве воодушеви. Звучните ефекти во оваа игра се исто така одлични, така што ќе играте неверојатни игри на вашиот Android.

Карактеристики на играта

Играта има неколку карактеристики што им олеснуваат на играчите да ја играат играта. Во оваа игра, вие сте на располагање да ги здружите силите со пријателите. Можете да starвездате и да се приклучите на еснафот за да ги здружите силите со вашите пријатели со други кралеви на змејови кои ќе помогнат во војната. Со синхрон мултиплеер, исто така можете да разговарате со пријателите во реално време и да ги координирате нападите за да создадете стратегии во војна. Друга карактеристика во оваа игра е градење непробојни упоришта на островот со оптимална комбинација на осветлување. Со оваа идеја, можете да се заштитите безбедно и тоа ќе биде вашата база за напад на непријатели.

Како и другите игри, оваа игра има и неколку добрите и лошите страни што мора да бидат познати. Еве неколку добрите и лошите страни во играта:

Про:

  • Оваа игра има неверојатни визуелни страни со неверојатни 3Д
  • Неговите карактеристики се многу корисни
  • Направете разговор со пријателите достапни

Конс:

  • Бројот на медал не е прикажан
  • Оваа игра бара повеќе складирање за да се игра

Како да играш

За да играте „Вој змеј“ за Android, подобро е да примените неколку совети. Основниот совет за играње на оваа игра е да се одгледуваат змејови. Ова ќе ви помогне да добиете специјални вештини и способности за ламји. Покрај тоа, треба да изградите тврдина како најдобар wallид за да ја заштитите вашата област од непријатели. Склучувањето сојуз со пријателите исто така ќе биде уште еден совет за да ја добиете секоја фаза од играта.

ПромениЛог

  • Поддршка за нови змејови и магии
  • Општи поправки на грешки
  • Подобрени перформанси и стабилност