Télécharger le dernier АПК Инвазија: Модерна Империја 1,40,40

Télécharger le dernier APK Invasi: Kekaisaran Modern 1.40.40 1

Инвазија: Најновата модерна империја АПК 1,40,40 АКК (1404000) штотуку беше препознаена како една од најдобрите игри за мобилни телефони. Оваа возбудлива мобилна игра е симулација на војна со систем за стратегија во реално време. Оваа игра е во основа против фракцијата на вашиот противник, победувајќи го нивниот воен камп. Крајната цел на оваа битка е да го доминира светот среде глобалното уништување. Можете да учествувате заедно со вашите пријатели и да изградите своја лига. Или можеби ќе се чувствувате како да ги соберете пријателите или да градите нова унија за да уживате во оваа игра до крај. Разгледајте ја оваа игра како интерактивна онлајн игра со возбудлива стратегија во реално време во пост-апокалиптично опкружување.

Инвазија: Информации за датотеката со модерна империја

Развивач: tap4fun
Верзија: 1,40,40 (1404000)
Големина на Фајлот: 90MB
Поставено: 31 август 2019 година во 10:03 часот GMT + 07
Потреби: Android 4.0.3 и понова верзија
MD5: b5e8977beeb9139a9502fafa6c280099
SHA1: 2cfd886ea67b3cceb52b4694151b5a09b9d737c7

Преземи инвазија: Модерна империја АПК 1,40,40

Инвазија: Modern Empire APK v1.40.40

Инвазија: Преглед на модерната империја

Отпрвин, ова беше како играч на стрелачи од прва личност, како што беше промовирано во реклами. Наместо тоа, тоа е еден вид стратегија во реално време со богати мисии што мора да се заврши во одреден временски период. Целта во оваа игра е многу лесна: соберете свои основи, надградете ја целата структура и надградете ја војската. Бидејќи има многу видови на слични системи на игри, дали вреди да се игра овој?

Аранжманите се случија во пост-апокалиптичната 2100 година, а луѓето што останаа зад себе мораше да се соберат заедно за да ги обноват своите домови. Во тоа време ќе ви се даде општа идеја за вашата посебна база. После тоа ќе има брз упатство пред да се игра оваа игра. Првичната работа е да се изгради фарма за да се обезбеди производство на храна, како важен извор на вашата единица.

Домашната база е во голема површина, исполнета со празни кутии за многу градежни конструкции. Потоа следното е да се изгради оклоп за производство на вооружените сили. Како што се развива, потребни се подобрувања во зградите за да се направат понапредни единици и како услов за градење поважни градби. Покрај тоа, постојат и добрите и лошите страни во играњето на истата.

Про:

 • Има неколку мисии и добро дизајнирана 3Д графика.
 • Оваа игра нуди неверојатни звучни ефекти.
 • Процесот е брз и интуитивен со само неколку едноставни удари.

Конс:

 • Бавни надградби на градење.
 • Треба да ја ажурирате правилно секоја зграда пред да одите во следната мисија за надградба.
 • Приказните и мисиите се премногу комплицирани за некои луѓе.

Совети за игри на игри

Првата стратегија во игра е никогаш да не се бара награда за моментална мисија. Најдобро е да го зачувате подарокот за подоцнежна употреба кога е потребно. И има многу случаи кога наградите ги напаѓаат другите непријатели. Кога се создава лик, постојат две групи на вештини. Бидете сигурни да дадете приоритет на рамнотежата на двете вештини, бидејќи тие се исто толку важни. Потоа, проверете дали ќе се приклучите на коалицијата или т.н. еснаф.

Со тоа, ова ви овозможува да учествувате во еснафски мисии, како и во специјални еснафски настани. Со ресурси може да се тргува со еснафски колега и да си помагаат едни на други. Приклучувањето во еснаф значи операциите да бидат динамични и да си помагаат едни на други во битки што вреди да се заштитат.

Значи, многу е важно да се изгради избалансирана количина на секој вид градежен ресурс. Можете исто така да создадете своја армија за да соберете ресурси и да ги нападнете противничките градови за вредни ресурси. Во принцип, Invasion: Modern Empire за Android може да обезбеди малку различни поставувања за игри во реално време, но системот е многу сличен. Всушност, неверојатната графика е она што ги надминува другите игри од ист тип.

ПромениЛог

 • Додадете систем за врзување со битка;
 • Додадете нова зона на команданти (здравство на резервоарот);
 • Додадете специјален службеник на Бр. 5 и 6 слотови;
 • Додадете повеќе бранови за екстремна одбрана и повеќе награди;
 • Оптимизирани донации за истражување на еснафите и додајте клучни барања за отклучување на истражувања на еснафи;
 • Додадете двојна потврда за отклучување на Вингман.