Télécharger le dernier АПК Фејсбук 231.0.0.39.113

Télécharger le dernier APK Facebook 231.0.0.39.113 1

Најновата АПК на Фејсбук 231.0.0.39.113 (163964759) ви овозможува пристап до овој специјален социјален медиум за вашиот Android gadget. Оваа апликација ги нуди истите карактеристики како Фејсбук што ги отворате од прелистувачот на вашиот компјутер. Може да го запишете вашиот статус и да прикачите фотографии и видеа. Ако сакате да отворите ФБ, оваа апликација ќе ви помогне да го направите тоа побрзо. Оваа апликација е достапна под социјална апликација.

Информации за датотеки на Фејсбук

Развивач: Фејсбук
Верзија: 231.0.0.39.113 (163964759)
Големина на Фајлот: 39.3MB
Поставено: 26 јули 2019 година во 10:50 часот GMT + 07
Потреби: Android 4.0.3 и понова верзија
MD5: fec7061356515a09fde490e02e683daff
SHA1: 8eb8fcef966a44757b9cf00f50d21103093d8eaf

Преземете ја Facebook APK 231.0.0.39.113

Facebook APK v231.0.0.39.113

Преглед на Фејсбук

Не можете да негирате дека оваа апликација може да го поедностави FB интерфејсот што се отвора преку прелистувачот на вашиот компјутер. И покрај тоа што корисничкиот интерфејс е поедноставен, тој не ве спречува да ги користите сите понудени карактеристики. Самиот врв на екранот е функцијата за пребарување. Под него, можете да видите неколку икони, вклучувајќи ги најновите извори на вести, пораки, известувања и менија. Преку копчето од менито, можете да пристапите до вашиот профил и сметка. Ако сакате да ја користите функцијата за пораки, можеби ќе треба прво да ја инсталирате апликацијата Messenger.

Оваа апликација ветува лесен начин за споделување информации за статусот и фотографиите. Ова исто така ви овозможува да бидете во контакт со вашите пријатели, групи и страници. Една од најкорисните одлики на оваа апликација за социјални медиуми е карактеристиката за известување. Функцијата за известување ви дава најнови ажурирања, како и другите карактеристики што ги коментираат вашите ажурирања. Можете да поставите начин како ќе ви кажат известувања. Обично, функцијата за известување ќе се појави на почетниот екран на вашиот паметен телефон стандардно.

Со користење на оваа апликација, секогаш можете да направите резервна копија на вашите фотографии. Може да гледате и видеа што се прикажуваат директно од вашата сметка. Ова е крајната линија на Facebook за Android.

Про:

  • Ги има истите карактеристики како ФБ на компјутер
  • Ова ви овозможува лесно споделување на ажурирања, вклучувајќи фотографии и видеа
  • Функцијата за известување ве одржува ажурирана
  • Компатибилен за Android и iOS

Конс:

  • Потребни се други апликации за пристап до пораки
  • URL-то не е прегледано

Како да се користи

ФБ бара да го завршите процесот за најавување. Во овој случај, потребно е корисничко име и лозинка. Ако немате сметка, мора да креирате. Меѓутоа, ако веќе имате, само внесете го корисничкото име и лозинката за вашата сметка. Одете во делот за профили. Во овој дел, можете да ја поставите фотографијата на вашиот профил и да го ажурирате вашиот статус од профилот. Вашите пријатели ќе можат да го прочитаат веднаш штом ќе го објавите. Ако објавите срамно ажурирање, секогаш можете да го избришете подоцна.

Првично, интерфејсот ќе ви предложи со неколку пријатели кои можете да ги додадете како пријатели. Само затоа што сте им испратиле барање за пријател, тоа не значи дека сте пријатели со нив. Важно е да запомните дека прво треба и потврда од таа личност. Beе бидете известени откако лицето ќе го потврди барањето на вашиот пријател.

ПромениЛог

  • Подобрувања за сигурност и брзина.