Télécharger le dernier АПК VLC 3.2.7

Télécharger le dernier APK VLC 3.2.7 1

Најновата VLC APK 3.2.7 (13020714) е VLC медиа плеер како оној што сите го имаме на компјутер, но може да се преземе и инсталира на платформата Android бесплатно. Имањето на оваа апликација, видео и аудио во кој било формат, лесно може да се репродуцира преку гаџетот. Поради ова, можете да уживате во стриминг музика и видеа во секое време и на кое било место. Затоа овој софтвер продолжува да биде популарен кај корисниците на Android. Ако во моментов сте заинтересирани да ја имате оваа апликација во вашиот гаџет, можете да ја инсталирате бесплатно на вашиот уред.

Информации за датотеката VLC

Развивач: Видеолаб
Верзија: кога: 3.2.7 (13020714)
Големина на Фајлот: 25.1MB
Поставено: 2 февруари 2020 година во 09:32 GMT + 07
Потреби: Android 2.3 и повеќе
MD5: 122467b88db77c68f2d1883e4b56ec8c
SHA1: 25592be41c23f9ad7fe931bf75d5b0f790ee8427

Преземете ја VLC APK 3.2.7

VLC APK v3.2.7

Преглед на VLC

Како што е наведено погоре, очигледно има многу придобивки од тоа да имате VLC за Android на вашиот gadget, како на пример да ви овозможите да играте видео и аудио во сите формати (MKV, MP4, AVI, MOV, Ogg, FLAC, TS, M2TS, Wv, AAC, итн.) исто како и класичните VLC и пуштете видеа од локални датотеки, како што се SD картички или меморирање на телефони со откривање на аудио датотеки и патеки на проток. Исто така, обезбедува медија библиотека за аудио и видео датотеки со целосна пребарување. Постојат такви што поддржуваат повеќе-песни аудио, преводи, автоматска ротација, и движење, и многу други.

Со сите овие корисни одлики, оваа апликација сè уште доживува некои случувања. Па, може да се каже дека оваа апликација нема скоро никакви слабости. Ако има нешто што треба да знаете е дека целиот аудио и видео квалитет произведен во апликацијата е одраз на оригиналниот формат пред да биде пренесен на овој плеер. Така, ако еден ден наидете на лош аудио додека ја играте оваа апликација, проблемот не е апликацијата туку вашата аудио датотека. За да уживате во подобро проследување, секако со избирање на формат HD, кој исто така го обезбедува оваа апликација. Како заклучок, еве список на добрите и лошите страни на оваа апликација.

Про:

  • Ги поддржува сите формати на аудио и видео.
  • Се работи на уреди со Android, почнувајќи од верзијата 2.2 и погоре.
  • Секогаш е бесплатно.

Конс:

  • Ова бара многу простор за складирање.
  • Не може да го промени квалитетот на оригиналните аудио и видео.

Како да се користи

Да се ​​користи оваа апликација на платформата Андроид всушност не е многу различна од класичната на компјутер. Сè што треба да направите е да ја отворите апликацијата и да изберете видео за репродукција од датотеката каде што сте ја зачувале. Ако сакате да додадете преводи со видеото, допрете ја втората икона што се појавува на вашиот екран додека се игра видеото. После тоа, потчукнете „Изберете датотека за титл“. Прелистајте ги датотеките за титлите на вашиот гаџет за да додадете во видео-репродукција. Сепак, VLC понекогаш обезбедува и преводи. За да дознаете, можете да го проверите од опцијата “Поднаслов”.

Можете исто така да управувате со сопствените листи за репродукција со едноставно именување датотеки и влечење песни нагоре и надолу за да нарачате кои песни треба да ги репродуцираат прво и следно. Исто така, само гледајте видеа на Андроид ТВ со помош на ‘Отворен мрежен поток’. Вреди да се има, нели?

ПромениЛог

  • Поддржува слика-на-слика на оперативниот систем Chrome
  • Правилното видео како аудио репродукција продолжува
  • Видео плеер: Правилно примени дополнителни наслови
  • разно. поправка на несреќи