Télécharger le dernier APK Ace Fishing: Wild Catch 5.3.0

Télécharger le dernier APK Ace Fishing: Wild Catch 5.3.0 1

За оние кои пропуштаат игри за риболов, најновата Аке риболов АПК 5.3.0 (50300) може да биде најдобрата игра за играње. Оваа игра ќе им овозможи на играчите да скокаат во синиот рај и да добијат неверојатно искуство со 3D риболов авантура таму! 3Д-технологијата во играта ќе направи риболов да изгледа реален. Што е со некој што нема искуство во риболов? Значи, знаете дека немате експертиза за риболов, но сакате да играте одлична игра за риболов? Нема потреба да се грижите; игра на оваа игра е едноставна. Може да фатите сино покажувач со една чешма. Тоа е многу едноставно, нели?

Ace Fishing: Информации за датотеки со диви снимање

Развивач: Com2uS САД
Верзија: кога: 5.3.0 (50300)
Големина на Фајлот: 81.1MB
Поставено: 31 јануари 2020 година во 10:28 GMT + 07
Потреби: Android 2.3.3 и повеќе
MD5: ee2defe3d6204872f4c152f39d014259
SHA1: 07126ac51f8ff4bdaf91a8a1b2d8d1229e2ce3f6

Преземете Ace Fishing: Wild Catch APK 5.3.0

Ace Fishing: Wild Catch APK v5.3.0

Аце риболов: преглед на диви улов

Оваа игра за риболов е добра со лесни контроли. Риболов што е олеснет ќе направи секој да може да ја игра оваа игра добро и ќе биде многу интересно. Во оваа игра, играчите можат да добијат кука со само еден допир на контрола. Покрај тоа, играчите никогаш нема да се досадуваат со 3 секунда предизвик за фаќање риби пред акцијата што го прави срцето брзо да чука.

Освен тоа, играта е кул и со нови графики. Еве, играта има неверојатни 3D графики. Со графички поставки, играчите можат да комуницираат со голема возбуда користејќи ги прстите.

Како што рековме претходно, оваа игра за риболов е како вистински риболов, па затоа ќе бидете повеќе заинтересирани за играње. Она што ја прави играта да изгледа реална не е само 3Д графика. Постојат вообичаени ловци за риболов со варијации во должината и јачината на затегнатоста, што ќе ве натера да почувствувате различни напори при фаќање риби. Од друга страна, рибите исто така ќе се движат со неверојатен реализам, така што ќе добиете повеќе предизвици таму.

Во играта, ќе има неколку избори од најдобрите места за риболов, наречени патување на светското мени. Во ова мени, играчите можат да одат на некои од најдобрите места за риболов, како што се реката Амазон, Кина и други. Сигурен сум дека риболов на некои од најдобрите места низ целиот свет ќе ве извести голем број на различни карактеристики на риби и ќе го добиете најдоброто искуство што досега не сте го почувствувале.

Про:

 • 3Д графика за здравиот разум
 • Различни нивоа на риболов да бидат по предизвик
 • Многу избори на места за риболов да се играат
 • Достапно на секоја верзија на андроид
 • Лесно за играње и интересно
 • Комплетни додатоци за риболов

Конс:

 • Потребни ви се вистински пари за да купите специјална опрема
 • Игрите ќе бидат потешки во меморијата
 • Грешки на малиот екран на телефон со Android

Како да играш

Па, оваа игра за риболов е многу интересна за игра и ќе биде добар избор да го пополните вашето слободно време. Меѓутоа, кога сакате да добиете повеќе риби во играњето на оваа игра, треба да знаете неколку совети за играње.

Првиот совет што треба да го знаете е за вашата опрема. Вашата опрема ќе влијае на вкусот на риболов. Обидете се да ја добиете најдобрата патека таму. Најдобрите патеки со поголема јачина ќе ви овозможат да добиете поголема риба и нови искуства во риболов. Можете да ги подобрите или купите нови патишта со собирање на монети.

Од друга страна, бидете внимателни при изборот на места за риболов. За почетници, прво можете да изберете лесно место. Лесно место ќе ви даде основно учење при предизвик на риболов. Потоа, преминете на повисоко ниво чекор по чекор. Кога мислите дека имате поголеми способности, прифатете ги новите предизвици од играта за да добиете повеќе поени и награди.

ПромениЛог

 • 1: 1 натпревар Ново! Битка против другите корисници во реално време!
 • Relе заврши штафетата Риба.
 • Сега можете да го промените редоследот на зачуваните подготовки за риболов.
 • Текстот за ажурирање на значки со 6 везди е променет.
 • Мали поправени грешки