Télécharger le dernier APK Driving School 2017 3.6

Télécharger le dernier APK Sekolah Mengemudi 2017 3.6 1

Ако не сакате да потрошите пари на курс за возење, можете да ја пробате најновата Возачка школа 2017 АПК 3.6 (36). Оваа игра нуди повеќе од реално искуство со возење. За да ја направат играта пореална, тие додаваат многу одлики на играта. Вклучените карактеристики се слични на функциите што можете да ги најдете во вистински курс за возење. Најдобриот дел од оваа игра е што можете да научите лесно да возите. Можете да го направите ова од вашиот паметен телефон. Обезбедени се и разни видови на автомобили. Можете да користите кој било автомобил што можеби нема да можете да го купите од реномиран производител на автомобили.

Информации за училиште за возење датотеки 2017 година

Развивач: Овидиу Поп
Верзија: кога: 3,6 (36)
Големина на Фајлот: 42.1MB
Поставено: 14 февруари 2020 година во 10:08 часот GMT + 07
Потреби: Android 4.1 и понова верзија
MD5: ea90c0277c5a67215d7790dc4552b683
SHA1: 799dc07f08e7dc360fe3453eb33378b3c081adbb

Преземете Возење училиште 2017 АПК 3.6

Возење училиште 2017 АПК v3.6

2017 Прегледи за возење училиште

Оваа игра нуди вкупно 100 возила. Отпрвин, ви е даден стандарден автомобил да вежбате вештини за возење. Откако ќе ја продолжите мисијата, ќе можете да го отклучите автомобилот со подобри спецификации. Скапите автомобили можат да се добијат само со отклучување на мисијата. Патеките за автомобили обезбедени од Driving School 2017 за Android се исто така реални. Околу 15 различни мапи и нивните рути можат да бидат избрани врз основа на мисијата што треба да ја извршите.

Друга импресивна работа во врска со оваа игра е карактеристиките што се вклучени. Интерфејсот на игри е опремен со педали, индикатори, ретровизори и многу повеќе. Со допирање на иконата што е дадена, ќе можете да се движите низ автомобилот преку мапата без проблеми. Бидејќи носи реална тема, мора да бидете внимателни со другите автомобили на патот. Оваа игра доаѓа со повеќе од 80 нивоа што можат да ги завршат играчите.

Една работа што може да се каже за графика е дека деталите се силни. Деталите не се однесуваат само на надворешноста на автомобилот и околината на картата. Можете да го видите и ентериерот на автомобилот. Ова дава дополнително искуство при возење во автомобил. Имајте на ум да го наполни гориво автомобилот кога работи без бензин на бензинската пумпа на картата. Програмерите на оваа игра вклучуваат дури и реални звучни ефекти од моторните автомобили под капакот.

Про:

  • Да се ​​изберат широк избор на автомобили.
  • Детална графика, карти и ентериери за автомобили.
  • Реални визуелни и аудио.

Конс:

  • Премногу икони во интерфејсот.
  • Возењето по тесни патишта е тешко.

Совети за играње

Како што споменавме во претходните прегледи, оваа игра нуди разни видови на автомобили. Секој автомобил има уникатно ракување. Некои од нив користат систем за рачен пренос. За лесно ракување со автомобил, се препорачува да изберете автомобил со спецификации што одговараат на вашите преференции. Интерфејсот е преполн со многу индикатори и икони. Бидете сигурни дека следите сè додека возите.

Обрнете внимание на информациите што се појавуваат за време на екранот за вчитување. Ова ќе обезбеди информации за тоа како да се вози на одредена карта или нови предизвици на патот. Поради реалните теми што ги носи играта, мора да бидете претпазливи кога возите. Може да се случи реална штета на вашиот автомобил ако возите безгрижно.

ПромениЛог

  • Достапен е режимот на предизвици!
  • Достапни се нови автомобили 2019 година!
  • Специјални зделки за пакети!
  • Поправи грешки!