Télécharger le dernier APK Master Pokemon 1.7.1

Télécharger le dernier APK Master Pokemon 1.7.1 1

Télécharger le dernier АПК Мајстор Одг 1.7.1 1

Најновиот мајстори на Pokemon APK 1.7.1 (26252021) е многу популарна мобилна игра која ве забавува со игра и приказни за игри. Оваа игра е специјално дизајнирана за оние кои сакаат Одг. Сепак, генерално, ќе го забавува секој што ја игра играта. Оваа игра е развиена од DeNa Co., Ltd. кој соработуваше со компанијата „Покемон“. Како што знаеме, ова е развивач на игри кој му помогна на Нинтендо со Super Mario Run и Fire Emblem Heroes. Тие исто така се специјализирани за квалитетни игри за мобилни уреди.

Информации за датотеки мајстори на Одг

Развивач: ДеНА копродукции, Рибар
Верзија: кога: 1.7.1 (26252021)
Големина на Фајлот: 76,8MB
Поставено: 28 февруари 2020 година во 08:19 часот GMT + 07
Потреби: Android 5.0 и повеќе
MD5: 68ac56c874aa185cedaf214d247368a8
SHA1: aa806fe27046f844aa42c515ac1d4d0e44ce3c10

Преземете мајстори на Покемон АПК 1.7.1

Мајстори на Покемон АПК v1.7.1

Преглед на Покемон мајстори

Оваа игра се одвива во нов островски регион наречен Пасио. Ова е жариште за тренери кои ќе дојдат како турнир во Покемон Мастер лига. Спакувано е со почетници конкуренти кои се натпреваруваат за да добијат место во временската рамка. Ова ви гарантира дека имате предизвикувачка голема битка во играта. Сите обучувачи патуваат со само еден Одг и тие и Одг се нарекуваат Pair Sync. Тие исто така имаат можност да го поддржат Pokemon со биволи, здравствени подобрувања, итн. Исто така, ќе имате можност да се дружите со Sync Pars што ќе се сретнете околу Pasio. Ова ќе ви овозможи да ја преземате командата на сите тимови во 3v3 битки со противниците.

Чудно, но интригантно, игра во реално време. Сите изгледаат на време, вклучително и мерач на движење. Затоа, мора да бидете паметни и брзи во донесувањето одлуки. Слично на тоа, нападите исто така треба да бидат пополнети пред да ги користите. Кога сте подготвени, можете да ослободите експлозивни Sync Moves за да добиете оштета од бонус со допирање на екранот.

Како и да е, најинтересно во Pokemon Masters за андроид е одликата на скоро сите иконични карактери, вклучувајќи ги и лидерите во теретаните и тренерите на ривалите. Сега, уживајте во играњето предизвикувачки игри за мобилни телефони на вашиот сопствен Android.

ПромениЛог

  • Поправени грешки и спроведени подобрувања.