Télécharger le dernier APK Mint Browser 3.1.0

Télécharger le dernier APK Mint Browser 3.1.0 1

Најновиот прелистувач за нане APK 3.1.0 (20190910) е многу добар затоа што е лесен и брз. Исто така, има интересно мени за уживање. Да се ​​има добар прелистувач е нешто што ви треба за вашиот Android уред. Да, типот на прелистувач ќе влијае на искуството за пребарување. Сигурен сум дека Google Play нуди многу видови прелистувачи. Ова е еден од нив, добро е ако изберете стандарден прелистувач Mint за Android.

Информации за датотеката со прелистувач за нане

Развивач: Xiaomi Inc.
Верзија: 3.1.0 (20190910)
Големина на Фајлот 12,6MB
Поставено: 15.09.2019 година во 08:44 GMT + 07
Потреби: Android 4.4 и повеќе
MD5: 3085649e0b68e3228fb569d3155c5e68
SHA1: c4e6759125057a427c62dc9c816d1c6f2a296bb3

Преземи прелистувач за нане АПК 3.1.0

АПК-прелистувач за нане АПК v3.1.0

Преглед на прелистувач од нане

Да, овој прелистувач е добар прелистувач со целосен изглед. Оваа апликација е развиена од компанијата Xiaomi Inc. и многу корисници на Android се заинтересирани да го користат. Има смисла затоа што овој прелистувач не само што е лесен, туку и брз. Како што рековме претходно, тоа е многу добро со својата брзина и брзина. Да, овој прелистувач е мал, така што нема да има проблеми со внатрешната меморија. Значи, прелистувачот е исто така брз. Ова ќе обезбеди побрз пристап до Интернет, за да можете да отворите повеќе страници во секунди.

Овој прелистувач е исто така добар со функции за инкогнито. Ова е убава карактеристика што можеби не ја наоѓате во стандардниот прелистувач. Оваа одлика е многу добра, особено за да се зголеми приватноста. Ова мени ви овозможува да ги криптирате обележувачите, историјата и белешките за другите да не ги пронајдат никогаш.

Друга интересна работа во овој прелистувач е функцијата за снимање. Ова е единствена карактеристика во овој прелистувач. Ова мени ви овозможува да забележувате и да навигирате на екранот. За оние кои сакаат да пишуваат важни информации додека пребаруваат, ќе биде многу корисно.

ПромениЛог

  • Можете да преведувате веб-страници!
  • Поправивме и неколку грешки.