TheAward се врати, натпревар кој ги признава најдобрите шпански игри и мобилни апликации во 2019 година

Regresa TheAwards, el certamen que reconoce los mejores juegos y aplicaciones móviles españolas de 2019

Втора година по ред, Барселона ќе биде домаќин на наградата Следно кои бараат признание Шпанска апликација за мобилни и iOS и најдобра игра со Android во 2019 година, кој е домаќин на агенти за маркетинг на апликации, Изберете ASO и алатката за оптимизација на App Store, Тул.

Сопственик на подарок Апликантите како партнери во медиумите, тие ќе бидат испратени на 24 октомври во вселенската Барселона „Валкирија“ на настанот ОРГАНСКИ, 5-то издание на последователни работи што собира повеќе од 300 професионалци за маркетинг на апликации во мобилна телефонија од цела Шпанија.

Сите победници Следно Willе бидат наградени со услужен пакет од над 150 илјади евра во 11 наградни категории.

Награди: Категории и награди

Апликациите доставени до TheAward ќе се натпреваруваат 11 категории на награди:

 1. Награда за најдобра мобилна апликација во Шпанија во 2019 година, апсолутен победник.
 2. Награди за најдобри мобилни апликации по категорија:
 • Играта
 • Финансии, економија и бизнис
 • Начин на живот
 • Храна и пијалок
 • Продавница
 • Образование и списание
 • Патување и мобилност
 • Здравје и спорт
 • Социјална мрежа и ветување
 • Креативност и продуктивност

Победникот ќе биде претставен со пакет за подароци се состои од услуги од различни компании како што се Амазон веб-услуги, iSocialWeb, Tappx, Acumbamail, SysAdminOk, PickASO, TheTool, wwwhatsnew и други.

Како да учествувате

И двајцата барања да ги претстави мобилните апликации на TheAward дека апликацијата има седиште во Шпанија и повеќе од 5.000 преземања на Google Play или App Store. Ако ги исполнат овие барања, тие мора да ги пополнат оваа форма да учествуваат без трошоци.

По објавувањето на датотеката со апликации во мрежата, мора да ја промовираат нивната кандидатура за да добијат максимален број гласови до 18 октомври 2019 година.

Трите најизбрани апликации во секоја категорија ќе бидат финалисти, додавајќи во вкупниот број 30 финалистички апликации.

Порота

Меѓу сите финалистички апликации, судиите ќе изберат по еден победник од секоја категорија и Најдобрата апликација во Шпанија во 2019 година. Името на победникот ќе биде објавено на 24 октомври во Барселона, во партијата за апликации ОРГАНСКИ.

Jирито на Авардс се состои од:

 • Елија Мендез, генерален директор на Здружението за мобилен маркетинг во Шпанија (ММА Шпанија)
 • Октави Ројо, извршен директор на апликацијата за фотографија АГОРА Слики, добитник на првото издание на TheAward.
 • Рикард Кастелет, КОО во Барселона Техника Сити.
 • Претставничко здружение на жени во мобилна

ОРГАНСКО петто издание: партиска апликација

Пред да го знаете името на победничката апликација, тие ќе се одржат два разговори за успешни случаи на маркетинг на апликации во мобилна телефонија и тркалезни маси со отворени прашања до звучници за раст на мобилниот телефон, каде интеракцијата и дебатата на учесниците ќе бидат охрабрени.

По церемонијата за разговор и доделување на награди, ќе се одржи мрежата за апликации.

—————————————————————————————————–

Ако сакате да се појавите на Водич за развивач Вие само треба да ги испратите вашите податоци преку следниов формулар.

Вие исто така може да бидат заинтересирани

×