Trailer Surge 2 започна нова игра, брутално убиство и многу повеќе

Trailer Surge 2 Symphony of Violence Memberi Wawasan Baru Untuk Memerangi

Програмерите Focus Home Interactive и Deck13 бргу се приближуваат кон датумот на објавување за високо очекуваната титула RPG – хардкор – Surge 2.

Наместени за објавување следната недела на 24 септември за PS4, Xbox One и PC, тие решија да издадат официјален трејлер за лансирање за игра за ран викенд. Во новиот трејлер, можеме да видиме некои нови механизми за игра, некои брутални резолутори и да видиме некои подобрени визуели.

Погледнете го најновиот трејлер за лансирање на Surge 2 подолу:

Опис на Surge 2:

Surge 2 претставува дистописки свет кој е тежок, научен, за да се истражи и да преживее. Создадете свој лик и одлучете како да пристапите во борба против хардкор меле, да ги тестирате вашите реакции и вештини за градење на карактерот RPG.

Длабоки достигнувања и прилагодувања на карактерот ви овозможуваат да одлучите како да се опремите и да се справувате со непријателите – со многу додатоци во оригиналната игра, вклучувајќи предизвикувачки, но корисни пари-режија и придружни беспилотни летала со многу намени. Насочувањето и извршувањето на членовите е ново и подобрено, затоа бидете подготвени да таргетирате, грабежите и завршите сè што ќе видите во вашиот непријател.


Surge 2 објавен на 24 септември на PlayStation 4, Xbox One и компјутер. Дали сте задоволни од претстојниот натпревар? Известете ги во коментарите подолу!

Извор: ЈуТјуб